εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ
εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ...

Με εμπειρία μεγαλύτερη των 50 ετών στον εσωτερικό σχεδιασμό, την διακόσμηση, την κατασκευή, καθώς και την προώθηση μοναδικών επίπλων η εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ, επιμένει στην υψηλή ποιότητα καθώς ενημερώνεται διαρκώς, παρακολουθώντας τις εξελίξεις των διεθνών τάσεων. Παράλληλα καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών με υψηλών απαιτήσεων έπιπλα, taylor made κατασκευές και μοντέρνες δημιουργίες. Χρησιμοποιώντας ως βασική πρώτη ύλη το ξύλο, στο οποίο εφαρμόζονται διαδικασίες που του επιτρέπουν να αποκαλύπτει την κομψή προσωπικότητά του, η εταιρία δημιουργεί επίσης με σίδερο, μπρούντζο, κρύσταλλο, μάρμαρο, "ευγενή" υφάσματα όπως το βελούδο και το μετάξι ή "σοφιστικέ", βαμβάκι και λινό. Οι δυναμικές δραστηριότητες της, περιλαμβάνουν εξαγωγές σε υψηλών απαιτήσεων αγορές, όπως τη Ζυρίχη, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα και το Τόκιο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

Οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται από την άριστη σχέση ποιότητας - τιμής, ενώ προτείνει ξεχωριστές διακοσμητικές προτάσεις για κάθε προβλεπόμενο budget. Αυτές προβάλλονται μέσα από τρία διαφορετικά concept, Loft One, Grada Home Interiors και Serderides Luxury Furniture & Interiors, ώστε να καλύπτεται κάθε ξεχωριστή ανάγκη των πελατών της, αισθητική, λειτουργική ή οικονομική. Το showroom της εταιρίας μας βρίσκεται σε ένα μοντέρνο, κομψό και πολυτελές χώρο, στο νούμερο 128, της Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε 5 διαφορετικά επίπεδα και να δείτε από κοντά πλήρεις συλλογές επίπλων. Παράλληλα στα γραφεία της εταιρίας θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για ακόμη περισσότερα προϊόντα και υλικά. Οι ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης που παρέχει η εταιρία μας, διακρίνονται για την ποιότητα, την πολυτέλεια, την κομψότητα, την άνεση και το στιλ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ...

Η εκτεταμένη επικοινωνία με τον πελάτη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από τον προσδιορισμό των απαιτήσεων και του τρόπου ζωής του, την αρχική ιδέα της διακόσμησης, του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας του κάθε χώρου αλλά και τον λεπτομερή σχεδιασμό ειδικών επίπλων, μας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μαζί, σύγχρονους χώρους, αισθητικά αρμονικούς και ταυτόχρονα μοναδικούς. Χώρους που εξυπηρετούν εξατομικευμένες ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Η δουλειά μας ξεκινά με τη σύλληψη μιας αρχικής διακοσμητικής ιδέας και τελειώνει με την ολοκλήρωση της τελευταίας λεπτομέρειας του χώρου που μελετάμε. Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, συνεχίζουμε με την επίβλεψη της εκτέλεσης γενικών και επιμέρους σχεδίων και τελειώνουμε με την τοποθέτηση στο χώρο όλων εκείνων των στοιχείων που θα συνθέσουν το τελικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική. Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη δημιουργική κατεύθυνση, οι ιδέες μας μπορούν να προβληθούν μέσα από μια δισδιάστατη ή τρισδιάστατη απεικόνιση. Η ισχυρή αίσθηση του στιλ και η κομψότητα παραμένουν οι πιο σταθερές αξίες στο έργο μας. Τα διαφορετικά στοιχεία της έμπνευσης μας προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα ερεθισμάτων. ‘Έργα τέχνης, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, κινηματογράφος, φύση, μόδα κλπ προσφέρονται για μια αυθόρμητη και ενστικτώδη αρχή. Αυτή εξελίσσεται με εργαλεία το χρώμα, τις υφές, τη διαφάνεια και τη λάμψη. Όλα τα παραπάνω στοιχεία συντελούν στην επίτευξη ενός εντυπωσιακού αισθητικού αποτελέσματος.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ...

Αυτή η δημιουργική κατεύθυνση είναι ιδανική για με ιδιώτες που αναζητούν τρόπους για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τους χώρους διαβίωσής τους, καθώς και επαγγελματίες που αναζητούν πλήρη γκάμα αξιόπιστων προϊόντων και ειδικών κατασκευών.

 
 
WEDDING LIST
With Experts Advice
Δημιουργήστε τη Λίστα Γάμου σας κοντά μας, κερδίζοντας ειδικές εκπτώσεις και μελέτη διακόσμησης για το νέο σας σπίτι!
ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ
 
 
MADE TO MEASURE CURTAINS
With Experts Advice
Προτείνουμε ύφασμα και ραφή, παίρνουμε μέτρα στον χώρο σας, αναλαμβάνουμε την εκτέλεση ραφής και τοποθέτησης των κουρτινών σας.
ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ
LOFT ONE
LOFT ONE

ΜΟΝΤΕΡΝΟ DESIGN

Ένα μοναδικό, σύγχρονο concept, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ζωή στην πόλη. Γρήγοροι ρυθμοί, απαιτητική καθημερινότητα, περιορισμένος χώρος και ανάγκη για την κάλυψη πολλαπλών αναγκών. Η Loft One έρχεται για να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας μοντέρνο σχεδιασμό, καθαρές λιτές γραμμές σε έπιπλα και αντικείμενα που δημιουργήθηκαν για να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα. Δημιουργώντας μια ήρεμη και συγχρόνως κομψή ατμόσφαιρα, με βασικά συστατικά τη ζεστή προσωπικότητα της δρυός ή τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της καρυδιάς, αναμειγνύει και συνδυάζει διαφορετικές υφές και υλικά, ενώ προσεγγίζει τα χρώματα με μοναδικό τρόπο σε διαβαθμίσεις μια διαχρονικής, εντυπωσιακής χρωματικής παλέτας. Πολλές φορές το φως έρχεται να χαρίσει τη μοναδική του δύναμη στα έπιπλα αυτά, ως αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού τους, υπογραμμίζοντας απλά... την "φωτεινή πλευρά" τους.

Ιδιαίτερα μα πάνω απ' όλα προσιτά, τα έπιπλα της Loft One χαρακτηρίζονται από τον μελετημένο εργονομικό σχεδιασμό τους και τους natural tones χρωματισμούς σε γκρεζ, μόκα και εκρού, τόσο σε ξύλα όσο και σε υφάσματα. Κρυφοί και εμφανείς αποθηκευτικοί χώροι, προεκτάσεις και σχεδιαστικές δυνατότητες, θα σας βοηθήσουν να κρατάτε έναν καλά οργανωμένο χώρο που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Άνετα και ευέλικτα τα καθιστικά της, σε σχέδια κατάλληλα για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο, διαθέτουν μηχανισμούς και αξεσουάρ , κατακτώντας μια περίοπτη θέση στην ζώνη της άνεσης και της χαλάρωσης.

Επιπλέον φωτιστικά, υφάσματα, χαλιά και διακοσμητικά, αλλά και ταπετσαρίες τοίχου συμπληρώνουν όσα χρειάζεστε για το απόλυτο μοντέρνο στιλ, όπως αυτό το διαμορφώνουν οι διεθνείς τάσεις και ανταποκρίνεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Η Loft One είναι εδώ για να συμβάλλει ουσιαστικά στην δημιουργία του πιο όμορφου και ζεστού προσωπικού περιβάλλοντος των πελατών της!

 
 
BEAUTIFUL ORGANIZED KITCHENS
With Experts Advice
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τα πιο ιδιαίτερα, ανθεκτικά υλικά και μηχανισμούς, τις πιο όμορφες και οργανωμένες κουζίνες!
ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ
 
 
MADE TO MEASURE WARDAROBES
With Experts Advice
Συρόμενες ή ανοιγόμενες ντουλάπες, αλλά και Walk In Closets, από τα πιο σύγχρονα υλικά , με ιδιαίτερη εσωτερική διαρρύθμιση!
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
GRADA HOME INTERIORS
GRADA HOME INTERIORS

ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το απόλυτο εκλεκτικό concept, που συνδυάζει με εμπνευσμένο και εφευρετικό τρόπο το κλασικό με το μοντέρνο. Μοναδική ποιότητα ξύλου δρυός σε μασίφ εκδοχές και μοναδικές αποχρώσεις, συνδυάζεται με τσιμέντο για να μιμηθεί τις κλασικές μαρκετερί ή δέχεται πολύχρωμες λάκες και πατίνες με παλαιώσεις και τεχνοτροπίες, που προσεγγίζουν με ευκολία και τις πιο απαιτητικές διακοσμητικές επιθυμίες.

Ανάγλυφα μοτίβα, δανείζονται χρώματα από τη φαντασία σας και αποτυπώνονται με τον πιο μοντέρνο τρόπο σε έπιπλα και ειδικές κατασκευές, προμηνύοντας το πέρασμα σε μια νέα εποχή στον εσωτερικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση, αφήνοντας πίσω όλα όσα ξέραμε... Πολλές φορές χρησιμοποιώντας την τεχνική του Layering, διαφορετικές επιφάνειες προβάλλονται μία πάνω στην άλλη και αφοπλίζουν. Δύση και Ανατολή προσεγγίζουν η μία την άλλη και δημιουργούν αριστουργήματα στο σημείο αιχμής τους!

Μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία, σκαλίσματα και τρισδιάστατες επιφάνειες, σχεδιασμός και μηχανισμοί στην υπηρεσία όλων των σύγχρονων αναγκών.

Επιπλέον ειδικές κατασκευές και ξύλινες επενδύσεις τοίχων με διάτρητα εφέ, εκτοξεύουν στα ύψη τις δυνατότητες του εσωτερικού σχεδιασμού προσφέροντας έναν μοναδικό καμβά δημιουργίας. Αναπαυτικά καθιστικά, με διαχρονική και σύγχρονη ταυτότητα, συνεισφέρουν «αθόρυβα» στην αισθητική ενώ δίνουν ένα ισχυρό παρόν στην άνεση.

Η Grada Home Interiors παρουσιάζει έπιπλα, φωτιστικά, χαλιά και αντικείμενα που διαθέτουν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ύφος, με στοιχεία από κάθε γωνιά της Γης. Φυσικοί χρωματικοί τόνοι, λινά και ψάθες αλλά και πολύχρωμα με ιδιαίτερα μοτίβα υφάσματα, βρίσκονται εκεί για να ολοκληρώσουν τη μαγεία της διακόσμησης για τους πιο «ψαγμένους» ιδιοκτήτες!

 
 
KIDS ROOM DESIGN
With Experts Advice
Δημιουργούμε το απόλυτο σκηνικό των ονείρων των παιδιών, λαμβάνοντας πάντα υπ' όψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους!
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
 
 
ΟUTDOOR FURNITURE & MORE
With Experts Advice
Έπιπλα, υφάσματα, φωτιστικά και αξεσουάρ για εξωτερικούς χώρους μοναδικής αντοχής και αισθητικής!
ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ & ΑΛΛΑ
SERDERIDES LUXURY FURNITURE & INTERIORS
SERDERIDES LUXURY FURNITURE & INTERIORS

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Η μαγεία του κλασικού, όπως οι φανατικοί του είδους την αναζητούν και εμείς γνωρίζουμε απλόχερα να προσφέρουμε, μέσα από την Serderides Luxury Furniture & Interiors. Υπέροχη ελληνική καρυδιά με κομψά νερά σε έπιπλα που σχεδιάστηκαν για να περνούν από γενιά σε γενιά. Διαχρονικός σχεδιασμός, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως διακοσμήσεις μαρκετερί και διακοσμητικά φιλέτα από έβενο ή λεμονιά, συγκλονίζουν προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πολλές φορές ενισχύουν την δυνατή ταυτότητα τους με μπρούτζινα στοιχεία και λεπτομέρειες, χρυσές πατίνες και ιδιαίτερες τεχνικές παλαίωσης. Εντυπωσιακές διαστάσεις και φινιρίσματα, αλλά και επενδύσεις από σύγχρονα υλικά, καθιστούν τα έπιπλα αυτά μοναδικά στο είδος τους.

Άλλοτε σε αυστηρές γεωμετρικές γραμμές και άλλοτε σε αγαπημένες φόρμες, με υπέροχα σκαλίσματα και ελεύθερες καμπύλες, τα έπιπλα αυτά αποτυπώνουν την "κλασική ιδέα" ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Επιπλέον δίδεται η δυνατότητα του σχεδιασμού και της υλοποίησης επίπλων και ειδικών κατασκευών, επενδύσεις τοίχων "boiserie", βιβλιοθηκών από τοίχο σε τοίχο, κατά παραγγελία και αποκλειστικότητα Taylor Made Designs, με απόλυτη πάντα επιτυχία.

Τα καθιστικά φτιαγμένα από μασίφ ξύλινο χειροποίητο σκελετό και ταπετσαρία τύπου "σουφλέ", μια τεχνική που έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα, σε κλασικά διαχρονικά σχέδια, εξασφαλίζουν ανυπέρβλητη άνεση και διάρκεια ζωής, διατηρώντας πάντα την τέλεια γραμμή τους.

Κομψό μετάξι και πλούσιο βελούδο, σε δυνατές μονοχρωμίες ή επιβλητικά ντεσέν, ντύνουν καναπέδες και πολυθρόνες που μαγνητίζουν. Κουρτίνες, φωτιστικά και αξεσουάρ συμπληρώνουν ένα μοναδικό concept που αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την διαχρονική κομψότητα και πολυτέλεια!

 
 
TAYLOR MADE FURNITURE
With Experts Advice
Έπιπλα σχεδιασμένα έως την τελευταία λεπτομέρεια, επενδύσεις τοίχου "boiserie", βιβλιοθήκες από τοίχο σε τοίχο, αποκλειστικά για εσάς!
ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
CHOOSE YOUR IDEAL MATTRESS
With Experts Advice
Διαλέξτε ανάμεσα σε προηγμένα προϊόντα ύπνου, αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει, εξασφαλίζοντας υγεία και ευεξία.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ