εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ
εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εμπειρία μεγαλύτερη των 50 ετών στον εσωτερικό σχεδιασμό, τη διακόσμηση, την κατασκευή και την προώθηση μοναδικών επίπλων

H SERDERIDES FURNITURE & INTERIORS, συνδυάζει υψηλή ποιότητα με εκλεπτυσμένη αισθητική και σύγχρονες τάσεις, καθώς και προσωποποιημένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του interior design. Με σχεδιασμό που βασίζεται στις δικές σας μοναδικές ανάγκες, προσφέρουμε έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, bespoke κατασκευές και σύγχρονες δημιουργίες. Χρησιμοποιώντας ως βασική πρώτη ύλη το ξύλο, δημιουργούμε και με σίδερο, μπρούντζο, κρύσταλλο, μάρμαρο, καθώς και με υψηλής ποιότητας και αισθητικής υφάσματα όπως βελούδο, μετάξι, βαμβάκι και λινό. Σήμερα, η SERDERIDES FURNITURE & INTERIORS σχεδιάζει και δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις interior design για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και διεθνείς αγορές, όπως τη Ζυρίχη, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα και το Τόκιο.

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ SHOWROOM

Στο νέο μας Showroom στο νούμερο 102 της Δημητρίου Γούναρη στο Μαρούσι, , θα γνωρίσετε το πιο πρωτοποριακό και έξυπνο concept για την επίπλωση και την ανακαίνιση του χώρου σας. Μέσω σύγχρονων, διαδραστικών Decoration Workshops και αναβαθμισμένων υπηρεσιών ξεδιπλώνονται υλικά, χρώματα και έπιπλα που προορίζονται αποκλειστικά για τον χώρο σας και αναδεικνύουν την αισθητική σας. Στόχος μας η δημιουργία χώρων που σας εκφράζουν, δημιουργούν ευεξία, άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

ΑΡΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΙΜΗΣ

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης που παρέχει η SERDERIDES FURNITURE & INTERIORS, διακρίνονται για την ποιότητα, την κομψότητα, και την άνεσή τους, σε άριστη σχέση ποιότητας – τιμής. Για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Με στόχο το άριστο αποτέλεσμα στο καλύτερο δυνατό κόστος, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις που εκτείνονται από μικρής κλίμακας ανακατασκευές ως συνολικές ανακαινίσεις και διακοσμητικές εργασίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Από τον προσδιορισμό των απαιτήσεων και του τρόπου ζωής σας και την αρχική ιδέα της διακόσμησης, του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας του κάθε χώρου, ως τον λεπτομερή σχεδιασμό ειδικών επίπλων, ακούμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε λύσεις με δημιουργικότητα, σεβασμό στον προϋπολογισμό σας και υψηλή ποιότητα. Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα, για να δημιουργήσουμε σύγχρονους χώρους, αισθητικά αρμονικούς και ταυτόχρονα μοναδικούς. Χώρους που εξυπηρετούν εξατομικευμένες ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις σας. Η δουλειά μας ξεκινά με τη σύλληψη της αρχικής διακοσμητικής ιδέας και τελειώνει με την ολοκλήρωση της τελευταίας λεπτομέρειας του χώρου. Από τον σχεδιασμό ως την επίβλεψη. Από την εκτέλεσης γενικών και επιμέρους σχεδίων ως την τοποθέτηση στο χώρο σας. Από την κατασκευή ως τη σύνθεση όλων των στοιχείων που θα δώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη δημιουργική κατεύθυνση, οι ιδέες μας μπορούν να προβληθούν μέσα από δισδιάστατη ή τρισδιάστατη απεικόνιση.

ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η ισχυρή αίσθηση του στιλ σε συνδυασμό με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, αλλά και η κομψότητα παραμένουν οι πιο σταθερές αξίες στο έργο μας. Τα διαφορετικά στοιχεία της έμπνευσης μας προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα ερεθισμάτων. Έργα τέχνης, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, κινηματογράφος, φύση, μόδα, ένα οικογενειακό κειμήλιο, η urban αισθητική, προσφέρονται για μια αυθόρμητη και ενστικτώδη αρχή, ενσωματώνοντας αυτά που σας εμπνέουν και σας εκπροσωπούν. Με εργαλεία το χρώμα, τις υφές, τη διαφάνεια και τη λάμψη, τα παραπάνω στοιχεία συντελούν στην επίτευξη ενός εντυπωσιακού αισθητικού αποτελέσματος.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Η τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, η συνέπεια και η αντοχή των έργων στο χρόνο, έχουν διαχρονικά οικοδομήσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Με σεβασμό και συνέπεια στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας, αλλά και των επαγγελματικών χώρων, σχεδιάζουμε μαζί σας το νέο σας χώρο. Υλοποιούμε λύσεις που αγκαλιάζουν τον τρόπο ζωής σας και εξελίσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική σας. Για να γνωρίσετε τις προσωποποιημένες υπηρεσίες της SERDERIDES FURNITURE & INTERIORS καλέστε μας στο +30 210 281 3765

 
 
WEDDING LIST
With Experts Advice
Δημιουργήστε τη Λίστα Γάμου σας κοντά μας, κερδίζοντας ειδικές εκπτώσεις και μελέτη διακόσμησης για το νέο σας σπίτι!
ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ
 
 
MADE TO MEASURE CURTAINS
With Experts Advice
Προτείνουμε ύφασμα και ραφή, παίρνουμε μέτρα στον χώρο σας, αναλαμβάνουμε την εκτέλεση ραφής και τοποθέτησης των κουρτινών σας.
ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ

 

Προγραμματίστε το ραντεβού σας τώρα

LOFT ONE
LOFT ONE

ΜΟΝΤΕΡΝΟ DESIGN

Ένα μοναδικό, σύγχρονο concept, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ζωή στην πόλη. Γρήγοροι ρυθμοί, απαιτητική καθημερινότητα, περιορισμένος χώρος και ανάγκη για την κάλυψη πολλαπλών αναγκών. Η Loft One έρχεται για να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας μοντέρνο σχεδιασμό, καθαρές λιτές γραμμές σε έπιπλα και αντικείμενα που δημιουργήθηκαν για να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα. Δημιουργώντας μια ήρεμη και συγχρόνως κομψή ατμόσφαιρα, με βασικά συστατικά τη ζεστή προσωπικότητα της δρυός ή τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της καρυδιάς, αναμειγνύει και συνδυάζει διαφορετικές υφές και υλικά, ενώ προσεγγίζει τα χρώματα με μοναδικό τρόπο σε διαβαθμίσεις μια διαχρονικής, εντυπωσιακής χρωματικής παλέτας. Πολλές φορές το φως έρχεται να χαρίσει τη μοναδική του δύναμη στα έπιπλα αυτά, ως αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού τους, υπογραμμίζοντας απλά... την "φωτεινή πλευρά" τους.

Ιδιαίτερα μα πάνω απ' όλα προσιτά, τα έπιπλα της Loft One χαρακτηρίζονται από τον μελετημένο εργονομικό σχεδιασμό τους και τους natural tones χρωματισμούς σε γκρεζ, μόκα και εκρού, τόσο σε ξύλα όσο και σε υφάσματα. Κρυφοί και εμφανείς αποθηκευτικοί χώροι, προεκτάσεις και σχεδιαστικές δυνατότητες, θα σας βοηθήσουν να κρατάτε έναν καλά οργανωμένο χώρο που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Άνετα και ευέλικτα τα καθιστικά της, σε σχέδια κατάλληλα για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο, διαθέτουν μηχανισμούς και αξεσουάρ , κατακτώντας μια περίοπτη θέση στην ζώνη της άνεσης και της χαλάρωσης.

Επιπλέον φωτιστικά, υφάσματα, χαλιά και διακοσμητικά, αλλά και ταπετσαρίες τοίχου συμπληρώνουν όσα χρειάζεστε για το απόλυτο μοντέρνο στιλ, όπως αυτό το διαμορφώνουν οι διεθνείς τάσεις και ανταποκρίνεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Η Loft One είναι εδώ για να συμβάλλει ουσιαστικά στην δημιουργία του πιο όμορφου και ζεστού προσωπικού περιβάλλοντος των πελατών της!

 
 
BEAUTIFUL ORGANIZED KITCHENS
With Experts Advice
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τα πιο ιδιαίτερα, ανθεκτικά υλικά και μηχανισμούς, τις πιο όμορφες και οργανωμένες κουζίνες!
ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ
 
 
MADE TO MEASURE WARDAROBES
With Experts Advice
Συρόμενες ή ανοιγόμενες ντουλάπες, αλλά και Walk In Closets, από τα πιο σύγχρονα υλικά , με ιδιαίτερη εσωτερική διαρρύθμιση!
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
SERDERIDES LUXURY FURNITURE & INTERIORS
SERDERIDES LUXURY FURNITURE & INTERIORS

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Η μαγεία του κλασικού, όπως οι φανατικοί του είδους την αναζητούν και εμείς γνωρίζουμε απλόχερα να προσφέρουμε, μέσα από την Serderides Classic Experience. Υπέροχη ελληνική καρυδιά με κομψά νερά σε έπιπλα που σχεδιάστηκαν για να περνούν από γενιά σε γενιά. Διαχρονικός σχεδιασμός, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως διακοσμήσεις μαρκετερί και διακοσμητικά φιλέτα από έβενο ή λεμονιά, συγκλονίζουν προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πολλές φορές ενισχύουν την δυνατή ταυτότητα τους με μπρούτζινα στοιχεία και λεπτομέρειες, χρυσές πατίνες και ιδιαίτερες τεχνικές παλαίωσης. Εντυπωσιακές διαστάσεις και φινιρίσματα, αλλά και επενδύσεις από σύγχρονα υλικά, καθιστούν τα έπιπλα αυτά μοναδικά στο είδος τους.

Άλλοτε σε αυστηρές γεωμετρικές γραμμές και άλλοτε σε αγαπημένες φόρμες, με υπέροχα σκαλίσματα και ελεύθερες καμπύλες, τα έπιπλα αυτά αποτυπώνουν την "κλασική ιδέα" ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Επιπλέον δίδεται η δυνατότητα του σχεδιασμού και της υλοποίησης επίπλων και ειδικών κατασκευών, επενδύσεις τοίχων "boiserie", βιβλιοθηκών από τοίχο σε τοίχο, κατά παραγγελία και αποκλειστικότητα Taylor Made Designs, με απόλυτη πάντα επιτυχία.

Τα καθιστικά φτιαγμένα από μασίφ ξύλινο χειροποίητο σκελετό και ταπετσαρία τύπου "σουφλέ", μια τεχνική που έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα, σε κλασικά διαχρονικά σχέδια, εξασφαλίζουν ανυπέρβλητη άνεση και διάρκεια ζωής, διατηρώντας πάντα την τέλεια γραμμή τους.

Κομψό μετάξι και πλούσιο βελούδο, σε δυνατές μονοχρωμίες ή επιβλητικά ντεσέν, ντύνουν καναπέδες και πολυθρόνες που μαγνητίζουν. Κουρτίνες, φωτιστικά και αξεσουάρ συμπληρώνουν ένα μοναδικό concept που αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την διαχρονική κομψότητα και πολυτέλεια!

 
 
TAYLOR MADE FURNITURE
With Experts Advice
Έπιπλα σχεδιασμένα έως την τελευταία λεπτομέρεια, επενδύσεις τοίχου "boiserie", βιβλιοθήκες από τοίχο σε τοίχο, αποκλειστικά για εσάς!
ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
CHOOSE YOUR IDEAL MATTRESS
With Experts Advice
Διαλέξτε ανάμεσα σε προηγμένα προϊόντα ύπνου, αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει, εξασφαλίζοντας υγεία και ευεξία.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ