Αποτελέσματα 1 - 13 από 13
 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει εντυπωσιακή βάση με τοξωτά στοιχεία και διακριτικά σκαλίσματα, ενώ διακοσμητικό φιλέτο εβένου στολίζει το εντυπωσιακό καπάκι της. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει πόδια με διακριτικό σκάλισμα που συνεχίζεται αρμονικά στην τραβέρσα του καπακιού, το οποίο είναι διακοσμημένο με τη σειρά του, με φιλέτο εβένου. Κάτω από αυτό κρύβονται δύο προεκτάσεις που αποτελούν μέρος του σχεδίου της, ενώ ξεκουμπώνουν συρταρωτά για χρήση.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε εντυπωσιακή διχρωμία. Διαθέτει πόδια με διακριτικό σκάλισμα που συνεχίζεται αρμονικά στην τραβέρσα του καπακιού, το οποίο είναι διακοσμημένο με τη σειρά με φιλέτο εβένου. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει εντυπωσιακά πόδια που προβάλλονται σχεδιαστικά στην επιφάνεια του τραπέζιου. Πλούσιο σε διαστάσεις, με την χαρακτηριστική διχρωμία και το γλυκό ματ φινίρισμα, αφήνει την θέση του στα γαλλικά Chateau και έρχεται για να κατακτήσει τις καρυδιές μας! Συνδυάζεται με τις πολυθρόνες φαγητού Loraine.

 • Διαχρονική κομψότητα και πολυτέλεια στην χειροποίητη ροτόντα Elisabeth, που γνωρίζει πως να εξοικονομεί χώρο, ενώ συγχρόνως με την επιβλητική της παρουσία τον χαρακτηρίζει. Κατασκευασμένη από υπέροχη ελληνική καρυδιά, ταιριάζει υπέροχα με τις καρέκλες Elisabeth και όχι μόνο.

 • Διαχρονική κομψότητα και πολυτέλεια στην χειροποίητη ροτόντα Dominique, που γνωρίζει πως να εξοικονομεί χώρο, ενώ συγχρόνως με την επιβλητική της παρουσία τον χαρακτηρίζει. Το καπάκι της είναι διακοσμημένο με διακριτική μαρκετερί, ενώ δέχεται ως και δύο προεκτάσεις και μπορεί να στηθεί ως οβάλ τραπέζι.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει εντυπωσιακή κεντρική βάση και πλούσια σε πάχος επιφάνεια, η οποία δέχεται τις ενσωματωμένες προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει εντυπωσιακή κεντρική βάση και πλούσια σε πάχος επιφάνεια, η οποία δέχεται προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει βάση με ή χωρίς την inox διακόσμηση, με ή χωρίς προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Τα φυσικά νερά του ξύλου, οι αρμονικές γραμμές και οι θελκτικές καμπύλες είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει η τραπεζαρία Victoria και την κάνουν πραγματικά ακαταμάχητη, αναδεικνύοντας πάντα την κλασική πολυτέλεια του χειροποίητου επίπλου. Κατασκευασμένη από ελληνική καρυδιά εξαιρετικής ποιότητας, διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία Napoleon, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας και κρύσταλλο στην επιφάνεια. Πλούσιες σκαλιστές κολώνες, διακοσμημένες με διακριτική χρυσή πατίνα, στηρίζουν την διάφανη επιφάνεια που επιτρέπουν στο βλέμμα να θαυμάσει ένα μοναδικό σκαλιστό κλασικό έπιπλο!

 • Συλλεκτική ροτόντα εισόδου Elia από ελληνική καρυδιά και κρύσταλλο. Η κορνίζα στο καπάκι διαθέτει πλούσια διακόμηση μαρκετερί με θέμα την ελιά και κεντρική σκαλιστή βάση με ασημόχρυση πατίνα.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε λιτή γραμμή. Διαθέτει κεντρική βάση με διακριτικές μπρούτζινες διακοσμήσεις και είναι ιδανικό για περιορισμένους χώρους. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

Αποτελέσματα 1 - 13 από 13