Αποτελέσματα 1 - 23 από 23
 • Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός σε πολλούς χρωματισμούς, με μεταλλικές λεπτομέρειες και ντυμένο κεφαλάρι με μηχανισμό ανάκλησης, σε διάφορα υφάσματα. Συνοδεύεται από κομοδίνα και δύο σχέδια συρταριέρας με καθρέφτη. Προαιρετικά μπορεί να δεχτεί και αποθηκευτικό χώρο.

 • 2.28571 5 7 Product

  Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός σε πολλούς χρωματισμούς, με όμορφα retro στοιχεία και μαξιλάρες, σε διάφορα υφάσματα. Συνοδεύεται από κομοδίνα και δύο σχέδια συρταριέρας με καθρέφτη. Προαιρετικά μπορεί να δεχτεί και αποθηκευτικό χώρο.

 • Κρεβατοκάμαρα σε λιτές γραμμές από ξύλο δρυός, καρυδιάς ή ελιάς σε πολλούς χρωματισμούς, που της προσδίδουν διαφορετικό χαρακτήρα. Συνοδεύεται από κομοδίνα και δύο σχέδια συρταριέρας με καθρέφτη. Προαιρετικά μπορεί να δεχτεί και αποθηκευτικό χώρο.

 • Ντυμένη κρεβατοκάμαρα με μοντέρνο καπιτονέ κεφαλάρι και διακριτικά μεταλλικά πόδια. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων και διάφορες διαστάσεις, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο.

 • Ντυμένη κρεβατοκάμαρα με σύγχρονο επιβλητικό καπιτονέ κεφαλάρι και διακριτικά. Διατίθεται ποικιλία υφασμάτων και διάφορες διαστάσεις, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο.

 • Ντυμένη κρεβατοκάμαρα με πλούσιο κεφαλάρι και διακριτικά πόδια. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων, δερμάτων ή eco leathers και διάφορες διαστάσεις με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο.

 • 5 5 1 Product

  Χειροποίητο καπιτονέ κρεβάτι Mousa, ντυμένο με ύφασμα ή δέρμα, σε διαστάσεις και χρώματα επιλογής του πελάτη.

 • Χειροποίητη κρεβατοκάμαρα Danae, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς με εντυπωσιακές καμπύλες και όμορφο κυματοειδές κεφαλάρι. Συνδυάζεται με κομοδίνα και συρταριέρα . Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων και χρώματος.

 • Κομψή και διαχρονική η χειροποίητη κρεβατοκάμαρα Mediterannea, διαθέτει πιστούς θαυμαστές καθώς συνδυάζει την υπέροχη ελληνική καρυδιά, διαχρονικό και λειτουργικό σχεδιασμό αλλά και μια πραγματικά υπέροχη "προσωπικότητα". Συνδυάζεται με κομοδίνα και συρταριέρα με "πλούσιους" αποθηκευτικούς χώρους και όχι μόνο...

 • 5 5 1 Product

  Λιτή και κομψή χειροποίητη κρεβατοκάμαρα Ariande, από υπέροχη ελληνική καρυδιά, με εντυπωσιακή διακόσμηση μαρκετερί στο κεφαλάρι. Συνδυάζεται με κομοδίνα και συρταριέρα με "πλούσιους" αποθηκευτικούς χώρους.

 • Χειροποίητο κρεβάτι Alyssa, από ελληνική καρυδιά με φινίρισμα Golden Leaf και εσωτερική επένδυση, από ύφασμα ή δέρμα. Διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και αποχρώσεων.

 • Κρεβάτι με μεγάλα αφράτα μαξιλάρια στο κεφαλάρι με ραφή. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Κρεβάτι με μεγάλα αφράτα μαξιλάρια στο κεφαλάρι με μοντέρνα λιτή ραφή. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Κρεβάτι σε μοντέρνα, απλή γραμμή και μεγάλα αφράτα μαξιλάρια στο κεφαλάρι. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Κρεβάτι με ψηλό εντυπωσιακό καπιτονέ κεφαλάρι, που τονίζει την αίσθηση της απαλότητας. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Κρεβάτι με μεγάλα αφράτα μαξιλάρια στο κεφαλάρι με κλασική ραφή diagonal και τελείωμα τύπου Chesterfield στο κεφαλάρι. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • 3.66667 5 3 Product

  Τα ενσωματωμένα μαλακά μαξιλάρια στο ελαφρά κοίλο κεφαλάρι του κρεβατιού προσφέρουν ένα ζεστό και προστατευτικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ όπως δυνατότητα επιλογής ενσωματωμένου φωτισμού LED.

 • Μεγάλα μαλακά μαξιλάρια επενδύουν το κεφαλάρι του κρεβατιού. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Με κάλυμμα που μπορεί να τοποθετηθεί εμπρός - πίσω και ραφή που τονίζει το πλαίσιο και τις γωνίες του κρεβατιού, διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο και δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • 4 5 2 Product

  Με απόλυτα διαχρονικές γραμμές και διακοσμητικό φιτίλι που περιβάλλει το κεφαλάρι και τονίζει το πάχος του, διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Κρεβάτι με μεγάλα μαλακά μαξιλάρια στο κεφαλάρι. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός σε διάφορες αποχρώσεις και στοιχεία σε λάκα. Το εντυπωσιακό κεφαλάρι της ξεδιπλώνεται σε τρία οριζόντια «φύλλα» που ενσωματώνουν προαιρετικά κρυφό φωτισμό, ενώ τα κομοδίνα και η συρταριέρα που την πλαισιώνουν εκπροσωπούν επάξια το μοντέρνο design!

 • Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός με έντονα νερά σε φυσικές αποχρώσεις. Το κεφαλάρι της φιλοξενεί αναπαυτικές μαξιλάρες σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ τα στοιχεία που την πλαισιώνουν συνδυάζουν ζεστασιά και minimal αισθητική.

Αποτελέσματα 1 - 23 από 23