Think Green

Η επιλογή του πράσινου χρώματος στο σπίτι έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ζωντάνια, φρεσκάδα και αρμονία στη καθημερινότητα.

 

Το πράσινο είναι το χρώμα που συναντάμε άφθονο στη φύση, είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό, έτσι μας φέρνει καλή διάθεση και ηρεμία. Σε κατάλληλες ποσότητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην κουζίνα και στο καθιστικό όσο στη κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο. Διαθέτει πλήθος όμορφων αποχρώσεων, ενώ χρησιμοποιώντας κάθε μία από αυτές μπορούμε να επιτύχουμε ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό αποτέλεσμα. Στις ανοιχτές και μεσαίες αποχρώσεις του μπορεί να είναι αναζωογονητικό ενώ στις πιο σκούρες του δημιουργεί δυναμικά και ενδιαφέροντα εσωτερικά. Φέτος σας προτείνουμε να επιλέξετε τις πιο βαθιές, αυτές του σμαραγδιού.

 

 

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΒΕΛΟΥΔΟ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΒΕΛΟΥΔΟ

Όταν το πράσινο "απλώνεται" επάνω σε μαλακό βελούδο, αποκτά την πιο πολυτελή και κομψή εκδοχή του. Ανακαλύψτε την επιβλητική του παρουσία και τη μοναδική ταυτότητα πολυτέλειας που μπορεί να προσφέρει!

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΒΕΛΟΥΔΟ
ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΒΕΛΟΥΔΟ
ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΒΕΛΟΥΔΟ

 


 

ΤΟΣΟ...ΟΣΟ
ΤΟΣΟ...ΟΣΟ

ΤΟΣΟ...ΟΣΟ

Μικρές πινελιές πράσινου αρκούν για να μεταμορφώσουν και το πιο απλό εσωτερικό, στο πιο ενδιαφέρον σκηνικό του σπιτιού. Ένα ψηλό σκαμπό και μια ταπετσαρία με πράσινα φύλλα ή ένα μόνο κομμάτι του μεγάλου γωνιακού καναπέ είναι απλώς ... αρκετά!

 


JUNGLE SCENERY

Σενάρια τροπικών τοπίων ή ανθισμένων κήπων, με την μορφή ταπετσαρίας, εντάσσουν με τον πιο φυσικό τρόπο το πράσινο στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

JUNGLE SCENERY
JUNGLE SCENERY
JUNGLE SCENERY

 


 

DRAMA GREEN

DRAMA GREEN

Το πράσινο, ίσως ένα από τα πιο δυναμικά χρώματα ειδικά στις σκούρες αποχρώσεις του, αρκεί για να προσδώσει ένα έντονο δραματικό χαρακτήρα σε χώρους που σίγουρα "ξέρουν" πως να μην περνούν απαρατήρητοι.

DRAMA GREEN
DRAMA GREEN
DRAMA GREEN

 

Share this post:
Διαβάστε επίσης: ΝΕΟ SHOWROOM »