Αποτελέσματα 1 - 9 από 9
 • 3.85714 5 7 Product

  Ένα μικρό σχεδιαστικό αριστούργημα καναπέ-κρεβάτι. Εξοικονομεί πολύ χώρο, χάρη στους εξαιρετικά λεπτούς βραχίονες ενώ παράλληλα εκπροσωπεί επάξια το σύγχρονο design. Με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου και πολυθρόνας, αποτελεί μια πρωτοποριακή επιλογή.

 • 5 5 1 Product

  Μοναδική κομψή εμφάνιση και άνεση σε αυτόν τον καναπέ-κρεβάτι. Με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου και πολυθρόνας, αποτελεί μια σύγχρονη επιλογή.

 • 4.33333 5 6 Product

  Το έγχρωμο περίγραμμα και η ραφή στην επικάλυψη της πλάτης, των βραχιόνων και της βάσης, δημιουργούν ένα ευχάριστο διακριτικό γεωμετρικό μοτίβο. Το ύφασμα του καναπέ αφαιρείται εξ' ολοκλήρου, ενώ διατίθεται με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου και πολυθρόνας.

 • 5 5 1 Product

  Εκεί που δεν χωρούν συμβιβασμοί ανάμεσα στην άνεση ενός καναπέ και στη ποιότητα ενός κρεβατιού, ξεχωρίζει ο καναπές Kurt. Σχεδιασμός και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας και τελειότητα στην ποιότητα του ύπνου τη νύχτα, τον αναδεικνύουν σε κορυφαία επιλογή.

 • 4.25 5 4 Product

  Καναπές-κρεβάτι με στυλ που εκτείνεται πέρα από το χρόνο και τη μόδα. Τα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος, που χαρακτηρίζονται από ένα γενναιόδωρο πάχος, εγγυώνται απόλυτη άνεση, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό καπιτονέ κεφαλάρι κρεβατιού όταν αφαιρεθούν. Το ύφασμα του καναπέ αφαιρείται εξ' ολοκλήρου, ενώ διατίθεται με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου, πολυθρόνας και γωνιακής σύνθεσης.

 • 5 5 1 Product

  Αυξήστε, επεκτείνετε, διπλώστε-ξεδιπλώστε. Στην ουσία πρόκειται για μια πολυθρόνα που επαναλαμβάνεται ώστε να διαμορφώσει την αντίστοιχη σύνθεση καναπέ. Μια πολυθρόνα, έξυπνα σχεδιασμένη για να καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο και να γίνεται εύκολα κρεβάτι.

 • 5 5 1 Product

  Εξαιρετική τεχνολογία και σχεδόν φουτουριστική σχεδίαση καθιστούν τον Jack έναν πολύ ιδιαίτερο καναπέ-κρεβάτι με προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως το διακοσμητικό φιτίλι που τονίζει τα περιγράμματα του. Επίσης είναι εφοδιασμένος με μηχανισμό ανάκλησης κεφαλής για περισσότερη άνεση.

 • 4.5 5 2 Product

  Λιτός και κομψός καναπές-κρεβάτι, θα σας βοηθήσει να δώσετε μια θετική κατεύθυνση σε ό, τι πρόκειται να ζήσετε την ημέρα που έρχεται. Με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου πολυθρόνας αλλά και γωνιακής σύνθεσης, σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές.

 • 5 5 1 Product

  Κατάλληλος για να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι με παιδί ή πολλούς φίλους. Ο μοντέρνος και όμορφος καναπές μετατρέπεται σ 'ένα άνετο διπλό κρεβάτι ... συν ένα ακόμα. Πρακτικά, γρήγορα, εύκολα!

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9