Αποτελέσματα 1 - 12 από 12
 • Ένα μικρό σχεδιαστικό αριστούργημα καναπέ-κρεβάτι. Εξοικονομεί πολύ χώρο, χάρη στους εξαιρετικά λεπτούς βραχίονες ενώ παράλληλα εκπροσωπεί επάξια το σύγχρονο design. Με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου και πολυθρόνας, αποτελεί μια πρωτοποριακή επιλογή.

 • Μοναδική κομψή εμφάνιση και άνεση σε αυτόν τον καναπέ-κρεβάτι. Με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου και πολυθρόνας, αποτελεί μια σύγχρονη επιλογή.

 • Το έγχρωμο περίγραμμα και η ραφή στην επικάλυψη της πλάτης, των βραχιόνων και της βάσης, δημιουργούν ένα ευχάριστο διακριτικό γεωμετρικό μοτίβο. Το ύφασμα του καναπέ αφαιρείται εξ' ολοκλήρου, ενώ διατίθεται με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου και πολυθρόνας.

 • Εκεί που δεν χωρούν συμβιβασμοί ανάμεσα στην άνεση ενός καναπέ και στη ποιότητα ενός κρεβατιού, ξεχωρίζει ο καναπές Kurt. Σχεδιασμός και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας και τελειότητα στην ποιότητα του ύπνου τη νύχτα, τον αναδεικνύουν σε κορυφαία επιλογή.

 • Καναπές-κρεβάτι με στυλ που εκτείνεται πέρα από το χρόνο και τη μόδα. Τα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος, που χαρακτηρίζονται από ένα γενναιόδωρο πάχος, εγγυώνται απόλυτη άνεση, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό καπιτονέ κεφαλάρι κρεβατιού όταν αφαιρεθούν. Το ύφασμα του καναπέ αφαιρείται εξ' ολοκλήρου, ενώ διατίθεται με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου, πολυθρόνας και γωνιακής σύνθεσης.

 • Αυξήστε, επεκτείνετε, διπλώστε-ξεδιπλώστε. Στην ουσία πρόκειται για μια πολυθρόνα που επαναλαμβάνεται ώστε να διαμορφώσει την αντίστοιχη σύνθεση καναπέ. Μια πολυθρόνα, έξυπνα σχεδιασμένη για να καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο και να γίνεται εύκολα κρεβάτι.

 • Εξαιρετική τεχνολογία και σχεδόν φουτουριστική σχεδίαση καθιστούν τον Jack έναν πολύ ιδιαίτερο καναπέ-κρεβάτι με προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως το διακοσμητικό φιτίλι που τονίζει τα περιγράμματα του. Επίσης είναι εφοδιασμένος με μηχανισμό ανάκλησης κεφαλής για περισσότερη άνεση.

 • Λιτός και κομψός καναπές-κρεβάτι, θα σας βοηθήσει να δώσετε μια θετική κατεύθυνση σε ό, τι πρόκειται να ζήσετε την ημέρα που έρχεται. Με αναδιπλούμενο μηχανισμό κρεβατιού και εκδόσεις τριθέσιου, διθέσιου πολυθρόνας αλλά και γωνιακής σύνθεσης, σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές.

 • Κατάλληλος για να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι με παιδί ή πολλούς φίλους. Ο μοντέρνος και όμορφος καναπές μετατρέπεται σ 'ένα άνετο διπλό κρεβάτι ... συν ένα ακόμα. Πρακτικά, γρήγορα, εύκολα!

 • Ιταλικός καναπές - κρεβάτι Aston, με καθαρές γραμμές και στιβαρό σχεδιασμό, που τον καθιστούν ιδανική λύση για κάθε χώρο. Άνεση, λειτουργικότητα και αισθητική συνδυάζονται υπέροχα σε αυτό το σχέδιο, που διατίθεται σε διθέσιες, τριθέσιες και γωνιακές συνθέσεις σε πολλά χρώματα και υφάσματα.

 • Ιταλικός καναπές - κρεβάτι, με λεπτές πλαϊνά στη θέση των μπράτσων, διατίθεται σε πολλές διαστάσεις καναπέ αλλά και πολυθρόνα, σε πολλά χρώματα και υφάσματα. Δέχεται στρώμα πάχους 14 εκατοστών για άνεση στον ύπνο.

 • Χειροποίητος 3θέσιος plus καναπές, με ιδιαίτερες σύγχρονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα και μεταλλική εντυπωσιακή βάση σε inox ή μαύρο. Εχει διαστάσεις 2,60x1,03μ. ενώ διατίθεται και σε επιθυμητές διθέσιου, τριθέσιου ή γωνιακής σύνθεσης καναπέ κατόπιν παραγγελίας, σε διάφορα χρώματα και υφάσματα.

Αποτελέσματα 1 - 12 από 12