ΝΕΟ SHOWROOM

Σας περιμένουμε στο ΝΕΟ SHOWROOM, για να γνωρίσετε το πιο πρωτοποριακό και έξυπνο concept, για την επίπλωση και την ανακαίνιση. Προγραμματίστε το ραντεβού σας τώρα!

 

Αγαπητοί μας φίλοι!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι από τις 25 Μαΐου θα σας δεχόμαστε στο νέο διαμορφωμένο χώρο μας στο Μαρούσι, Δημ. Γούναρη 102 με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

Σε μια προσπάθεια να εναρμονιστούμε στα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, διατηρούμε την υψηλή ποιότητα, ενισχύουμε την ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας και ειδικών κατασκευών και εξασφαλίζουμε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

από τις 25 Μαΐου

Συνεχίζουμε, όπως όλα αυτά τα χρόνια, να δραστηριοποιούμαστε στον σχεδιασμό, στην κατασκευή επίπλων και στην εσωτερική διακόσμηση. Επιπλέον εντάσσουμε μοναδικές υπηρεσίες ανακαίνισης για την κουζίνα, το μπάνιο και γενικά όλου του σπιτιού.

Σεβόμενοι και δίνοντας αξία στην εμπιστοσύνη σας, που μας συνοδεύει σε όλη την πορεία των 50 χρόνων λειτουργίας μας, κάνουμε ένα βήμα μπροστά, σύμφωνα με όσα υπαγορεύουν τα νέα δεδομένα αλλά και οι δικές σας επιθυμίες.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

 

 

Share this post:
Διαβάστε επίσης: « THINK GREEN ΕΝ ΠΛΩ »