ΣΥΛΛΟΓΕΣ


 

Cosmopolitan Glamour

Cosmopolitan Glamour

Ταυτόσημη με τη σύγχρονη πολυτέλεια, αντλεί έμπνευση από την Art Deco. Μοναδική ελληνική καρυδιά, σε μαγευτικούς χρωματισμούς και glossy φινιρίσματα, ακολουθεί αυστηρές γεωμετρικές γραμμές που αποτυπώνονται σε έπιπλα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Κομψό μετάξι και πλούσιο βελούδο, ντύνουν καναπέδες και πολυθρόνες που μαγνητίζουν. Κουρτίνες, φωτιστικά και αξεσουάρ συμπληρώνουν μια συλλογή που αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο το απόλυτο Luxury Style!

Προβολή συλλογής
Comfort Zone

Comfort Zone

Μοντέρνος, σύγχρονος σχεδιασμός, καθαρές, λιτές γραμμές σε έπιπλα και αντικείμενα που σχεδιάστηκαν για να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα. Ιδιαίτερα μα πάνω απ' όλα προσιτά, τα έπιπλα της σειράς χαρακτηρίζονται από τον μελετημένο εργονομικό σχεδιασμό τους και τους natural tones χρωματισμούς σε γκρεζ, μόκα και μπεζ, τόσο σε ξύλα όσο και σε υφάσματα, χωρίς να αποκλείουν μελετημένες πινελιές χρώματος. Άνετα καθιστικά σε σχέδια κατάλληλα για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο, με μηχανισμούς και αξεσουάρ που "ανεβάζουν" την άνεση σε άλλο επίπεδο!

Προβολή συλλογής
Modern Eclectic

Modern Eclectic

Γεννιέται εκεί που συναντιούνται Δύση και Ανατολή, μοντέρνο και κλασσικό. Σχεδιασμός και μοτίβα καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Γης και συνδυάζονται μέσα από μια multicultural προσέγγιση, για να διαμορφώσουν χώρους σύγχρονης αισθητικής με δυνατή ταυτότητα. Όμορφα ξύλα με σκαλίσματα και κλασσικές αναφορές προβάλλονται στο σήμερα. Ανατρεπτικές λεπτομέρειες, εντυπωσιακοί καθρέφτες, ταπετσαρίες τοίχου και υφάσματα συνθέτουν ένα στιλ πραγματικά μοναδικό!

Προβολή συλλογής
All Time Classic

All Time Classic

Η μαγεία του κλασσικού, όπως οι φανατικοί του είδους την αναζητούν και εμείς γνωρίζουμε απλόχερα να προσφέρουμε. Υπέροχη ελληνική καρυδιά με κομψά νερά σε έπιπλα που σχεδιάστηκαν για να περνούν από γενιά σε γενιά. Διαχρονικός σχεδιασμός και εντυπωσιακές λεπτομέρειες , όπως διακοσμήσεις μαρκετερί και διακοσμητικά φιλέτα από έβενο ή λεμονιά, συγκλονίζουν με το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν στα έπιπλα, σε όποιο χώρο κι αν αυτά τοποθετηθούν. Τα καθιστικά φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο σε κλασσικά σχεδία εξασφαλίζουν ανυπέρβλητη άνεση και διάρκεια ζωής.

Προβολή συλλογής
Autumn Fantasy

Autumn Fantasy

Στον απόηχο του καλοκαιριού, με μια έντονη διάθεση επιστροφής στο σπίτι, το φθινόπωρο συμπαρασύρει τις πιο όμορφες αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου για να τις συνδυάσει με τις πιο ζεστές αποχρώσεις του ξύλου. Εκείνο με τη σειρά του παίρνει μορφή και σχήμα από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις μας. Τελικά δεν μένει παρά να αφεθούμε στο απαλό άγγιγμα του βελούδου και να ταξιδέψουμε σ' ένα μοναδικό κόσμο ... αισθήσεων!

Προβολή συλλογής
Outdoor Magic

Outdoor Magic

Υπέροχα έπιπλα και υφάσματα, μοναδικά φωτιστικά και αξεσούαρ, συνθέτουν ένα «μαγικό» σκηνικό στους εξωτερικούς χώρους. Ο κήπος και η βεράντα αποκτούν πρωταρχική θέση στο σπίτι και διαμορφώνονται έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις λειτουργικές ανάγκες, αναβαθμίζοντας συχρόνως την αισθητική τους. Ζήστε στους πιο όμορφα διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, επιλέγοντας έπιπλα και αντικείμενα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα των εσωτερικών...

Προβολή συλλογής