Αποτελέσματα 1 - 26 από 26
 • Ιταλική πολυθρόνα Celine, με ξύλινη περιστρεφόμενη βάση και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη αισθητική. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά ύψη και διάφορα υφάσματα.

 • Ιταλική μπερζέρα Gentleman, σε μοντέρνα γραμμή. Άνετη και κομψή με ψηλή πλάτη και όμορφες λεπτομέρειες στη ραφή, συνδυάζεται με σκαμπό για επιπλέον άνεση και χαλάρωση.

 • Ιταλική πολυθρόνα Helen, με όμορφες καμπύλες και όγκους. Άνετο κάθισμα και κομψή προσωπικότητα που αναδεικνύει τους χώρους που θα τοποθετηθεί.

 • Μεγάλη πολυθρόνα Love Chair, που μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα. Καμπύλη φόρμα και άνετη μαξιλάρια την μετατρέπουν σε μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και σκαμπό.

 • Ιταλική πολυθρόνα Tulip, με ξύλινη περιστρεφόμενη βάση, με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη αισθητική. Χαρακτηρίζεται από τον ενδιαφέροντα εργονομικό σχεδιασμό της , ενώ διατίθεται σε διάφορα υφάσματα.

 • Ιταλικός καναπές Byron, που συνδυάζει εκλεπτυσμένη αισθητική, το καινοτόμο design και έντονη αρχοντική προσωπικότητα . Διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις γωνιακής σύνθεσης ή τριθέσιου, διθέσιου καναπέ. Κατασκευασμένος από εξαιρετικά υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άνεση, έχει δυνατότητα επιλογής απλού ή στρογγυλού μπράτσου και πολλά αξεσουάρ, ενώ εξ' οικονομεί χώρο μπορεί να έχει βάθος 0,92μ. ή 1,02μ.

 • Ιταλικός καναπές Blum, που συνδυάζει την ανάλαφρη προσωπικότητα, την υψηλή εργονομική υποστήριξη που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό παραδοσιακά και καινοτόμων υλικών. Διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις γωνιακής σύνθεσης ή τριθέσιου, διθέσιου καναπέ. Κατασκευασμένος από εξαιρετικά υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άνεση.

 • Ιταλικός καναπές Cloud, με κυρίαρχη την κομψή αισθητική με μια νότα εμπνευσμένη από το παρελθόν. Τα ακανόνιστα σχήματα, που παίζουν ανάμεσα στις εργονομικά προσαρμόσιμες πλάτες και τα καθίσματα, δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο σύνολο. Συνδυασμοί υψηλών και χαμηλών καμπυλών διαφοροποιούν τα στοιχεία αυτού του καναπέ. Κάθε σύνθεση είναι μοναδική και ξεχωρίζει λόγω του αρχικού της περιγράμματος. Διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις γωνιακής σύνθεσης ή τριθέσιου, διθέσιου καναπέ. Κατασκευασμένος από εξαιρετικά υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άνεση, συνδυάζεται με βοηθητικά τραπέζια και τα αξεσουάρ.

 • Ιταλικός καναπές Cloud Limited Edition, με κυρίαρχη την κομψή αισθητική με μια νότα εμπνευσμένη από το παρελθόν. Τα ακανόνιστα σχήματα, που παίζουν ανάμεσα στις εργονομικά προσαρμόσιμες πλάτες και τα καθίσματα, δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο σύνολο. Συνδυασμοί υψηλών και χαμηλών καμπυλών διαφοροποιούν τα στοιχεία αυτού του καναπέ. Η δομή που δημιουργούν οι πλάτες του καναπέ προσφέρεται για ένα παιχνίδι οπτικών αντιπαραθέσεων. Κάθε σύνθεση είναι μοναδική και ξεχωρίζει λόγω του αρχικού της περιγράμματος. Επί πλέον αυτή η περιορισμένη έκδοση του καναπέ Cloud διακρίνεται λόγω του συνδυασμού διαφορετικών υλικών, με τα υφάσματα, τα κεντήματα, τα δέρματα ή το βελούδο να συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό, εξατομικευμένο σχέδιο. Κατασκευασμένος από εξαιρετικά υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άνεση, συνδυάζεται με βοηθητικά τραπέζια και τα αξεσουάρ.

 • Ιταλικός καναπές Cosy, που συνδυάζει εκλεπτυσμένη αισθητική και το καινοτόμο design. Οι 5 βάσεις, οι 2 πλάτες και το στήριγμα βραχίονα που διαθέτει το σχέδιο του επιτρέπει άπειρες εκδόσεις καναπέδων και διαμορφώσεων, γωνιακών, ασύμμετρων, τριθέσιου, διθέσιου καναπέ ή ανάκλιντρων. Κατασκευασμένος από εξαιρετικά υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άνεση, διαθέτει επιπλέον κάθισμα εξοπλισμένο με ένα πρωτότυπο σύστημα, που επιτρέπει την προσάρτηση των βραχιόνων και της πλάτης σε οποιοδήποτε σημείο της βάσης.

 • Ιταλικό σύστημα καναπές Curve, που συνδυάζει εκλεπτυσμένη αισθητική, καινοτόμο design, εξαιρετική ευελιξία και απροσδόκητα σαγηνευτική άνεση. Οι 5 βάσεις, οι 2 πλάτες και το στήριγμα βραχίονα που διαθέτει το σχέδιο του επιτρέπει άπειρες εκδόσεις καναπέδων και διαμορφώσεων. Χαρακτηρίζεται από ευγενικές καμπύλες και αισθησιακά σχήματα σε συνδυασμό με απαλούς, γλυπτικούς και φιλόξενους όγκους. Η αισθητική του συμπληρώνεται τις φορητές πλάτες, εξασφαλίζοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων και άνεση, δημιουργώντας χώρους εργονομικούς, ιδιωτικούς, φιλόξενους και ευέλικτους.

 • Ιταλικό σύστημα καναπέ Filiph, με ακανόνιστα και συμμετρικά πολύγωνα συνδυάζονται μεταξύ τους για να ορίσουν έναν δυναμικό και λειτουργικό χώρο, σύμφωνα με τις επιθυμίες μας. Οι πλάτες μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες διαμορφώσεις, δημιουργώντας μειωμένο ή εκτεταμένο σε βάθος κάθισμα ή αντεστραμμένο για συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο ή να μετατραπούν σε ανάκλιντρο ή ένα ανεξάρτητο μεγάλο κρεβάτι. Το πενταγωνικό σχήμα συνδυάζεται άψογα με καναπέδες βάθους 1,10μ. ή 1,25μ., ενώ είναι αναστρέψιμο και μπορεί να τοποθετηθεί δεξιά ή αριστερά. Ιδιαίτερα όμορφή και ανάλαφρη είναι η βάση με την χαρακτηριστική γωνία στις 45.

 • Ιταλικό σύστημα καναπέ Filiph Air, με ακανόνιστα και συμμετρικά πολύγωνα συνδυάζονται μεταξύ τους για να ορίσουν έναν δυναμικό και λειτουργικό χώρο, σύμφωνα με τις επιθυμίες μας. Οι πλάτες μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες διαμορφώσεις, δημιουργώντας μειωμένο ή εκτεταμένο σε βάθος κάθισμα ή αντεστραμμένο για συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο ή να μετατραπούν σε ανάκλιντρο ή ένα ανεξάρτητο μεγάλο κρεβάτι. Το πενταγωνικό σχήμα συνδυάζεται άψογα με καναπέδες βάθους 1,10μ. ή 1,25μ., ενώ είναι αναστρέψιμο και μπορεί να τοποθετηθεί δεξιά ή αριστερά. Ιδιαίτερα όμορφή και ανάλαφρη είναι η μεταλλική βάση του που τον κάνει να μοιάζει πως ίπταται, ενώ συγκλονιστικά είναι και τα τραπεζάκια που συνδυάζεται που έχουν την δυνατότητα φωτισμού στο κάτω μέρος τους.

 • Ιταλικό σύστημα καναπέ Glam, με σύγχρονο καινοτόμο σχεδιασμό και πρωτότυπους συνδυασμούς. Ένα σύστημα καθισμάτων, κινητά στηρίγματα πλάτης, αξεσουάρ από ξύλο και μέταλλο συντίθενται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν καινοτόμους συνδυασμούς και διατάξεις. Οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και το φινίρισμα αποπνέουν τη διαχρονική κομψότητα του. Κατασκευασμένος από εξαιρετικά υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άνεση, διαθέτει επιπλέον αντικραδασμική προστασία, αναδεικνύοντας τον σε ένα πολυτελές και εργονομικό σχέδιο.

 • Ιταλικός καναπές Oltre, με σύγχρονο σχεδιασμό και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, κατασκευασμένος από εξαιρετικά υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άνεση. Ιδιαίτερο στοιχείο αποτελεί η βάση του που εξαφανίζεται κομψά στο σημείο επαφής με το δάπεδο, δημιουργώντας μια «αέρινη» εικόνα.

 • Ιταλικός καναπές Shabby, κατασκευασμένος από εξαιρετικά υλικά και πούπουλο που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άνεση. Χαρακτηρίζεται από τις ιδιαίτερα πληθωρικές γραμμές του και από τα όμορφα ελεύθερα τοποθετημένα μαξιλάρια της πλάτης σε μοναδικούς συνδυασμούς διαφορετικών υφασμάτων.

 • Ιταλικός καναπές Square Line, σε αυστηρή, μοντέρνα και κομψή γραμμή. Τα μαξιλάρια διαφόρων διαστάσεων και πυκνότητας της πλάτης ενισχύουν τη λεπτή γραμμική σχεδίαση. Διαφορετικοί συνδυασμοί υφασμάτων, αξεσουάρ από δέρμα και η μεταλλική βάση, δημιουργούν μια πρωτοποριακή και εκλεπτυσμένη εικόνα. Η δυνατότητα επιλογής από δύο διαφορετικά βάθη και δύο ύψη, τρία διαφορετικά υλικά επένδυσης για μαξιλάρια καθισμάτων και δύο διαφορετικά μαξιλάρια πλάτης, συμβάλλουν στη δημιουργία 24 διαφορετικών συνδυασμών άνεσης.

 • Ιταλικός καναπές Will, σε σύγχρονη, μοντέρνα γραμμή. Διαθέτει εντυπωσιακή κομψή μεταλλική βάση και μονοκόμματα μαξιλάρια καθίσματος, ενώ το μπράτσο και η πλάτη ενώνονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα παιχνίδι διασταυρούμενων όγκων. Διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις γωνιακής σύνθεσης ή τριθέσιου, διθέσιου καναπέ.

 • Το ιταλικό τραπέζι Dynamic είναι πολλά περισσότερα από ένα τραπέζι σαλονιού. Ευέλικτο κινείται σύμφωνα με τις χρήσεις και τις λειτουργίες που διαμορφώνονται με την πάροδο του χρόνου. Διαθέτει μηχανισμό, ώστε το ύψος του να διαμορφώνεται από 0,38μ. σε 0,72μ. που το καθιστούν ιδανικό για τραπέζι σαλονιού, τραπέζι φαγητού, βοηθητικό, γραφείο ή επιφάνεια εργασίας.

 • Η ιταλική σειρά Filiph περιλαμβάνει τραπέζια και πουφ με έντονη προσωπικότητα. Διαθέτουν διαφορετικά ύψη, σχήματα και μεγέθη, ενώ οι επιφάνειες τους παράγονται σε διαφορές αποχρώσεις ή σε φυσικό δέρμα. Η κονσόλα φαγητού Filiph είναι ένα αντικείμενο που είναι κατάλληλο για φαγητό ή εργασία.

 • Η ιταλική συλλογή Flare απαρτίζεται από τραπέζια σε δύο διαφορετικά ύψη 0,49μ. και 0,61μ. και μεγέθη με διάμετρο 0,52μ. και 0,60μ . Χαρακτηριστικό τους είναι η τρίποδη κεντρική βάση τους, από χυτό αλουμίνιο σε τρία φινιρίσματα. Τα ελαφριά, κομψά και δυναμικά πόδια διπλώνουν και εκτείνονται απαλά ενώ οι στρογγυλές επιφάνειές τους παράγονται σε 9 διαφορετικά υλικά, δίνοντας την δυνατότητα για εξαιρετικούς, πρωτότυπους συνδυασμούς.

 • Βασικά σχήματα, όμορφες αναλογίες και ιδιαίτερα υλικά συνθέτουν την εκλεπτυσμένη συλλογή των ιταλικών τραπεζιών Glam. Παραλληλόγραμμα ή στρογγυλά, μικρά ή μεγάλα , διακρίνονται για την καθαρότητα των γραμμών και την ποιότητα των υλικών δημιουργώντας μια συλλογή με διαχρονικά τραπέζια.

 • Ιταλικό κρεβάτι Bold, με χαρακτηριστικό του πλούσιο κεφαλάρι του, τύπου «μεγάλο μαξιλάρι». Απόλυτα εργονομικό και μαλακό, με χυτό ύφασμα και όμορφες ραφές που αναδεικνύουν τον shabby-chic χαρακτήρα του. Η βάση του κρεβατιού είναι ψηλή, άνετη και μπορεί να έχει προαιρετικά αποθηκευτικό χώρο.

 • Ιταλικό κρεβάτι Indy, με εντυπωσιακό, πλούσιο κεφαλάρι με «φτερά». Ξύλο και ύφασμα συνυπάρχουν, ενώ παράγεται σε διάφορους τύπους, με φαρδιά ή στενά κεφαλάρια, βάσεις από ξύλο και ύφασμα ή πλήρως επενδυμένες, αλλά και με αφαιρούμενα καλύμματα, ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία μας.

 • Ιταλικό κρεβάτι Indy Taylor, με εντυπωσιακό, πλούσιο κεφαλάρι με «φτερά». Ξύλο και ύφασμα συνδυάζονται αριστοτεχνικά σε αυτό το κρεβάτι που διαθέτει και αφαιρούμενα καλύμματα. Συνδυάζεται με όμορφα αξεσουάρ και ταμπουρέ, ώστε να ολοκληρώνουν κάθε απαίτηση των σύγχρονων τάσεων διακόσμησης.

 • Το ιταλικό κρεβάτι Island Bed ξεφεύγει από την παραδοσιακή ιδέα του κρεβατιού και μεταμορφώνεται σε μια επιφάνεια που φιλοξενεί το στρώμα και άλλα στοιχεία επιτρέποντας την μετακίνηση τους ελευθέρα ώστε να μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά στην πορεία του χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Αποτελέσματα 1 - 26 από 26