NAVY BLUE

Το νέο μαύρο. 5 μοναδικοί τρόποι να το χρησιμοποιήσετε.

Όσο κι αν αγαπάτε τα ζωντανά χρώματα, τα ουδέτερα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια σας, ώστε να αναδείξουν και θα δημιουργήσουν τον ιδανικό καμβά για τα πολύχρωμα αγαπημένα σας. Το γκρι, το λευκό, το μαύρο, το χακί, το μπεζ είναι μερικά αγαπημένα ουδέτερα χρώματα που αφήνουν χώρο το αγαπημένο Navy Blue να πρωταγωνιστήσει αυτή την περίοδο. Όπως το αγαπημένο σας τζην μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, έτσι στο "κλασικό" μπλε αλλά και διάφορες αποχρώσεις του μπορούν να αναμιχθούν με σχεδόν τα πάντα! Το "μαγικό" χρώμα μπορεί να προσθέσει μια κλασική αίσθηση σε ένα χώρο, να αποτελέσει το ιδανικό background στα ζωντανά χρώματα, να ξεδιπλωθεί σε τόσες διαφορετικές αποχρώσεις ή να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας ουδέτερα χρώματα.

 

ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Η απόφαση χρήσης συγκεκριμένης χρωματικής παλέτας, αποτελεί συχνά μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας ένα έργο τέχνης, ένα χαλί ή μια φωτογραφίας και με αυτή την αφετηρία να ξεδιπλώσετε τα υπόλοιπα χρώματα στο χώρο. Ακόμη και αν δυσκολευτείτε να λειτουργήσετε με αυτόν το τρόπο θα πρέπει να γνωρίζεται ότι το Navy Blue, δημιουργεί ιδανικούς συνδυασμούς με σχεδόν τα πάντα. Κόκκινα, πράσινα, ροζ και πορτοκαλί.


ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Εάν δεν θέλετε να το συναντήσετε σε μεγάλες ποσότητες, όπως σε αυτό το υπνοδωμάτιο, μπορείτε να το εντάξετε σε μικρές και επιλεγμένες δόσεις. Το μοτίβο στα δίχρωμα λευκά είδη, στο θέμα των κάδρων, στη βάση της λάμας, στο διακοσμητικό μαξιλάρι και στην πλάτη της πολυθρόνας, αρκεί για δώσει ταυτότητα στον χώρο.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ


 

ΣΤΙΣ  ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

ΣΤΙΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

Επιλέξτε το σε ταπετσαρίες μικρών και μεγάλων επίπλων. Ουδέτερο δεν σημαίνει απαραίτητα μπεζ. Επιλέξτε το μπλε καθώς είναι αρκετά σκούρο ώστε να καμουφλάρει πιθανούς λεκέδες, ενώ διαθέτει έντονη προσωπικότητα. Εάν το έπιπλο που θα ταπετσάρετε σας δίνει τη δυνατότητα τα χρησιμοποιήσετε δύο υφάσματα, ένα εμπριμέ ή ένα ριγέ και ένα μονόχρωμο, θα απογειώσουν ένα διακοσμητικό αποτέλεσμα που μπορεί κάλλιστα να υπογραμμιστεί από κόκκινο διακοσμητικό ρέλι. Τέλος συνδυάστε υπέροχα με άλλο κόκκινα στοιχεία στον χώρο.

"ΠΑΙΖΕΙ" ΟΜΑΔΙΚΑ

Συνδυάζεται και λειτουργεί με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας ουδέτερα. Χρωματικού τόνοι του ξύλου, λευκό, μπεζ, γκρι αλλά και μαύρο. Όλα αυτά τα κομμάτια συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και θα μπορούσαν εύκολα να μετακινηθούν από το ένα δωμάτιο στο άλλο, δίνοντας σας την δυνατότητα μιας εύκολης ανανέωσης.

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Αναμεμιγμένο μόνο με λευκό, στο Navy Βlue μπορεί άνετα να πρωταγωνιστήσει σε χώρους όπως αυτή η κουζίνα, εκτοπίζοντας για τα καλά το συνηθισμένο μαύρο. Σχεδόν σε ίδια χρωματική ένταση αλλά με περισσότερο χαρακτήρα και προσωπικότητα, επιβάλλεται με σιγουριά και κομψότητα, σε ένα διαχρονικό αισθητικό σύνολο!

Share this post: