Αποτελέσματα 1 - 36 από 38
 • Τραπεζαρία από ξύλο δρυός και λάκα σε διάφορες αποχρώσεις, με στοιχεία από plexi glass. Η εντυπωσιακή βάση διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό, ο οποίος διαχέεται λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού της, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικό αποτέλεσμα. Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία από μασίφ ξύλο δρυός σε διάφορες αποχρώσεις και σίδερο, που ταιριάζει εξίσου ιδανικά τόσο σε κλασικούς όσο και σε μοντέρνους χώρους. Ο συνδυασμός των υλικών της την καθιστά ένα μοναδικό, εκρηκτικό κομμάτι που χαρακτηρίζει τον χώρο. Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία από μασίφ ξύλο δρυός σε διάφορες αποχρώσεις και στιβαρή σιδερένια βάση από μασίφ σίδερο σε γκρι ματ λάκα. Ο μοναδικός σχεδιασμός της την καθιστούν το απόλυτο μοντέρνο κομμάτι! Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους, σε πολλές όμορφες αποχρώσεις. Σε όλες του τις εκδοχές είναι απλά ... μοναδική! Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους και κρύσταλλο. Μοναδική ισορροπία υλικών, ανάλαφρη και κομψή αισθητική χαρακτηρίζουν την τραπεζαρία με τη διαχρονική προσωπικότητα. Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους, σε πολλές όμορφες αποχρώσεις. Η ιδιαίτερη κεκλιμένη βάση της προσφέρεται για χρωματικούς συνδυασμούς, έντονους και άλλοτε διακριτικούς. Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους, σε πολλές όμορφες αποχρώσεις. Λιτή και απέριττη, κομψή, σύγχρονη και διαχρονική, αποτελεί μια πολύ αγαπημένη επιλογή! Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους σε διάφορες αποχρώσεις, με στοιχεία από plexi glass. Η εντυπωσιακή βάση διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό, ο οποίος διαχέεται λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού της, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικό αποτέλεσμα. Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους σε διάφορες μοναδικές αποχρώσεις. Η στιβαρή βάση με τις χαρακτηριστικές καμπύλες και η δυνατότητα συνδυασμού υλικών και χρωμάτων, την κάνουν απλά... ακαταμάχητη! Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Τραπεζαρία από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους σε διάφορες μοναδικές αποχρώσεις. Η όμορφη βάση της προσφέρεται συνδυασμού υλικών και χρωμάτων, ενώ ο δυνατός σχεδιασμός της προσδίδει χαρακτήρα και άνετα οπτικά περάσματα! Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει εντυπωσιακή βάση με τοξωτά στοιχεία και διακριτικά σκαλίσματα, ενώ διακοσμητικό φιλέτο εβένου στολίζει το εντυπωσιακό καπάκι της. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει πόδια με διακριτικό σκάλισμα που συνεχίζεται αρμονικά στην τραβέρσα του καπακιού, το οποίο είναι διακοσμημένο με τη σειρά του, με φιλέτο εβένου. Κάτω από αυτό κρύβονται δύο προεκτάσεις που αποτελούν μέρος του σχεδίου της, ενώ ξεκουμπώνουν συρταρωτά για χρήση.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε εντυπωσιακή διχρωμία. Διαθέτει πόδια με διακριτικό σκάλισμα που συνεχίζεται αρμονικά στην τραβέρσα του καπακιού, το οποίο είναι διακοσμημένο με τη σειρά με φιλέτο εβένου. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει εντυπωσιακά πόδια που προβάλλονται σχεδιαστικά στην επιφάνεια του τραπέζιου. Πλούσιο σε διαστάσεις, με την χαρακτηριστική διχρωμία και το γλυκό ματ φινίρισμα, αφήνει την θέση του στα γαλλικά Chateau και έρχεται για να κατακτήσει τις καρυδιές μας! Συνδυάζεται με τις πολυθρόνες φαγητού Loraine.

 • Διαχρονική κομψότητα και πολυτέλεια στην χειροποίητη ροτόντα Elisabeth, που γνωρίζει πως να εξοικονομεί χώρο, ενώ συγχρόνως με την επιβλητική της παρουσία τον χαρακτηρίζει. Κατασκευασμένη από υπέροχη ελληνική καρυδιά, ταιριάζει υπέροχα με τις καρέκλες Elisabeth και όχι μόνο.

 • Διαχρονική κομψότητα και πολυτέλεια στην χειροποίητη ροτόντα Dominique, που γνωρίζει πως να εξοικονομεί χώρο, ενώ συγχρόνως με την επιβλητική της παρουσία τον χαρακτηρίζει. Το καπάκι της είναι διακοσμημένο με διακριτική μαρκετερί, ενώ δέχεται ως και δύο προεκτάσεις και μπορεί να στηθεί ως οβάλ τραπέζι.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει εντυπωσιακή κεντρική βάση και πλούσια σε πάχος επιφάνεια, η οποία δέχεται τις ενσωματωμένες προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει εντυπωσιακή κεντρική βάση και πλούσια σε πάχος επιφάνεια, η οποία δέχεται προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει βάση με ή χωρίς την inox διακόσμηση, με ή χωρίς προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Τα φυσικά νερά του ξύλου, οι αρμονικές γραμμές και οι θελκτικές καμπύλες είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει η τραπεζαρία Victoria και την κάνουν πραγματικά ακαταμάχητη, αναδεικνύοντας πάντα την κλασική πολυτέλεια του χειροποίητου επίπλου. Κατασκευασμένη από ελληνική καρυδιά εξαιρετικής ποιότητας, διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία Napoleon, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας και κρύσταλλο στην επιφάνεια. Πλούσιες σκαλιστές κολώνες, διακοσμημένες με διακριτική χρυσή πατίνα, στηρίζουν την διάφανη επιφάνεια που επιτρέπουν στο βλέμμα να θαυμάσει ένα μοναδικό σκαλιστό κλασικό έπιπλο!

 • Συλλεκτική ροτόντα εισόδου Elia από ελληνική καρυδιά και κρύσταλλο. Η κορνίζα στο καπάκι διαθέτει πλούσια διακόμηση μαρκετερί με θέμα την ελιά και κεντρική σκαλιστή βάση με ασημόχρυση πατίνα.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε λιτή γραμμή. Διαθέτει κεντρική βάση με διακριτικές μπρούτζινες διακοσμήσεις και είναι ιδανικό για περιορισμένους χώρους. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

 • Τραπεζαρία με βάση σε ξύλο, μέταλλο, γυαλισμένο χρώμιο ή λάκα και επιφάνεια από γυαλί ή ξύλο, σε διάφορα χρωματικούς συνδυασμούς. Χάρη στον ισορροπημένο σχεδιασμό και την δυνατότητα επιλογής συνδυασμού υλικών, αποτελεί πρόκληση για όλους μοντέρνους χώρους. Η βάση του μπορεί να δεχτεί στρογγυλή, οβάλ ή τετράγωνη επιφάνεια, ενώ η παραλληλόγραμμη εκδοχή της με δύο βάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περισσότερα άτομα, ενώ παράλληλα την καθιστά ιδανική πρόταση για τραπέζι συνεδριάσεων.

 • Τραπεζαρία με βάση από λακαρισμένο μέταλλο σε διάφορα χρώματα και επιφάνεια από διάφανο ή γυαλί αμμοβολής, ενώ σε μερικές εκδόσεις φιμέ ή μπρονζέ γυαλί αλλά και ξύλο σημύδας. Έντονη προσωπικότητα και κομψή αισθητική, σε ένα τραπέζι σχεδιασμένο από τον Gianluigi Landoni.

 • Τραπεζαρία με βάση από μοριοκρυστάλλους σε λευκό ή μαύρο ματ χρώμα, σε διάφορα χρώματα ξύλου δρυός ή wenge ή ακόμη από μασίφ ξύλο καρυδιάς και επιφάνεια από διάφανο ή φιμέ γυαλί. Ο σχεδιασμός της βάσης χαρακτηρίζεται από μια απαλή κυματιστή κίνηση, όπως ακριβώς τη φαντάστηκε ο Gianluigi Landoni, ενώ μπορεί να δεχτεί στρογγυλή, οβάλ ή τετράγωνη επιφάνεια. Η παραλληλόγραμμη εκδοχή της με δύο βάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περισσότερα άτομα, ενώ παράλληλα την καθιστά την απόλυτα δημιουργική πρόταση για τραπέζι συνεδριάσεων.

 • Τραπεζαρία με βάση από μοριοκρυστάλλους σε λευκό ή μαύρο ματ χρώμα, σε διάφορα χρώματα ξύλου δρυός ή wenge ή ακόμη από μασίφ ξύλο καρυδιάς και επιφάνεια από διάφανο ή φιμέ γυαλί. Ο σχεδιασμός της βάσης χαρακτηρίζεται από μια απαλή κυματιστή κίνηση, όπως ακριβώς τη φαντάστηκε ο Gianluigi Landoni, ενώ μπορεί να δεχτεί στρογγυλή, οβάλ ή τετράγωνη επιφάνεια. Η παραλληλόγραμμη εκδοχή της με δύο βάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περισσότερα άτομα, ενώ παράλληλα την καθιστά την απόλυτα δημιουργική πρόταση για τραπέζι συνεδριάσεων.

 • Τραπεζαρία με βάση από ματ ανοξείδωτο χάλυβα ή λακαρισμένο μέταλλο σε διάφορα χρώματα και επιφάνεια από λακαρισμένο γυαλί, κεραμικό υλικό ή ξύλο σε διάφορους χρωματισμούς. Σχεδιασμένο από τους Lievore - Altherr - Molina καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να επικρατεί σε κάθε χώρο σύγχρονης αισθητικής.

 • Τραπεζαρία με βάση από ματ ανοξείδωτο χάλυβα ή λακαρισμένο μέταλλο σε διάφορα χρώματα και επιφάνεια από λακαρισμένο γυαλί, κεραμικό υλικό ή ξύλο σε διάφορους χρωματισμούς. Σχεδιασμένο από τους Lievore - Altherr - Molina καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να επικρατεί σε κάθε χώρο σύγχρονης αισθητικής.

 • Τραπεζαρία με βάση αποτελούμενη από έναν συνδυασμό ξύλου και λακαρισμένου γυαλιού, με φανερά γεωμετρικό χαρακτήρα. Συνδυάζεται με επιφάνεια από διάφανο, φιμέ ή μπρονζέ γυαλί. Ο minimal σχεδιασμός του, προσφέρεται για παραλληλόγραμμη ή τετράγωνη εκδοχή.

 • Τραπεζαρία με χαρακτηριστικά ανάλαφρη μεταλλική δομή, μοναδική γοητεία αλλά και ευελιξία, σχεδιασμένη από τον Matthias Demacker. Δέχεται μια σειρά από εκλεπτυσμένες επιφάνειες, κεραμικό, ξύλο, γυαλί, που της προσδίδουν ευχάριστη αίσθηση στην αφή αλλά και αντοχή, ώστε να είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

 • Σχήματα και διαστάσεις για κάθε ζητούμενο, προσφέρονται στο τραπέζι αυτό, που το συναντούμε με βάση από ανοξείδωτο χάλυβα ή λακαρισμένο μέταλλο σε διάφορες αποχρώσεις και επιφάνειες από γυαλί σε διάφορα χρώματα και σχήματα. Η άκρως εντυπωσιακή έκδοση Totem Wood, από ξύλο σημύδας και τελείωμα φάλτσου στην επιφάνεια, μπορεί να πάρει θαυμάσια χρώματα καρυδιάς και δρυός.

 • Τραπεζαρία σε παραλληλόγραμμη ή τετράγωνη έκδοση, με βάση από ξύλο και επιφάνεια από γυαλί σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Χαρακτηρίζεται από λιτή, κομψή και διαχρονική αισθητική.

 • Τραπεζαρία με "αρχιτεκτονική λογική", που αποκτά τον μοναδικό της χαρακτήρα, από τον σύνδεσμο των γυάλινων στοιχείων των οποίων τα χρώματα μπορούμε να επιλέξουμε. Διατίθεται σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις.

 • Απόλυτη ελαφρότητα αλλά και διαφάνεια σε μια τραπεζαρία εξ' ολοκλήρου από γυαλί. Το γυαλί "λυγίζει", ακολουθώντας πιστά τις γραμμές ενός μοντέρνου επίπλου που σχεδίασαν οι Lievore - Altherr - Molina. Μοναδική αντοχή και concept, σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις.

 • Ποικιλία διαστάσεων προσφέρονται στο τραπέζι αυτό, που το συναντούμε με βάση από μέταλλο σε χρώμιο ή λάκα σε διάφορες αποχρώσεις και επιφάνειες από γυαλί σε διάφορα χρώματα και σχήματα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η έκδοση με το κεραμικό ή το ξύλο στην επιφάνεια.

Αποτελέσματα 1 - 36 από 38