Αποτελέσματα 1 - 16 από 16
 • Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός σε πολλούς χρωματισμούς, με μεταλλικές λεπτομέρειες και ντυμένο κεφαλάρι με μηχανισμό ανάκλησης, σε διάφορα υφάσματα. Συνοδεύεται από κομοδίνα και δύο σχέδια συρταριέρας με καθρέφτη. Προαιρετικά μπορεί να δεχτεί και αποθηκευτικό χώρο.

 • Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός σε πολλούς χρωματισμούς, με όμορφα retro στοιχεία και μαξιλάρες, σε διάφορα υφάσματα. Συνοδεύεται από κομοδίνα και δύο σχέδια συρταριέρας με καθρέφτη. Προαιρετικά μπορεί να δεχτεί και αποθηκευτικό χώρο.

 • Κρεβατοκάμαρα σε λιτές γραμμές από ξύλο δρυός, καρυδιάς ή ελιάς σε πολλούς χρωματισμούς, που της προσδίδουν διαφορετικό χαρακτήρα. Συνοδεύεται από κομοδίνα και δύο σχέδια συρταριέρας με καθρέφτη. Προαιρετικά μπορεί να δεχτεί και αποθηκευτικό χώρο.

 • Ντυμένη κρεβατοκάμαρα με μοντέρνο καπιτονέ κεφαλάρι και διακριτικά μεταλλικά πόδια. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων και διάφορες διαστάσεις, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο.

 • Ντυμένη κρεβατοκάμαρα με σύγχρονο επιβλητικό καπιτονέ κεφαλάρι και διακριτικά. Διατίθεται ποικιλία υφασμάτων και διάφορες διαστάσεις, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο.

 • Ντυμένη κρεβατοκάμαρα με πλούσιο κεφαλάρι και διακριτικά πόδια. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων, δερμάτων ή eco leathers και διάφορες διαστάσεις με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο.

 • Κρεβάτι με μεγάλα αφράτα μαξιλάρια στο κεφαλάρι με μοντέρνα λιτή ραφή. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Κρεβάτι σε μοντέρνα, απλή γραμμή και μεγάλα αφράτα μαξιλάρια στο κεφαλάρι. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Τα ενσωματωμένα μαλακά μαξιλάρια στο ελαφρά κοίλο κεφαλάρι του κρεβατιού προσφέρουν ένα ζεστό και προστατευτικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ όπως δυνατότητα επιλογής ενσωματωμένου φωτισμού LED.

 • Μεγάλα μαλακά μαξιλάρια επενδύουν το κεφαλάρι του κρεβατιού. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Με κάλυμμα που μπορεί να τοποθετηθεί εμπρός - πίσω και ραφή που τονίζει το πλαίσιο και τις γωνίες του κρεβατιού, διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο και δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Κρεβάτι με μεγάλα μαλακά μαξιλάρια στο κεφαλάρι. Τα μαξιλάρια κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανική θέση για χαλάρωση, διάβασμα, τηλεόραση και χρήση tablet. Διατίθεται σε διαφορές διαστάσεις μονού ή διπλού κρεβατιού, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, ενώ δέχεται ποικιλία αξεσουάρ.

 • Ιταλικό κρεβάτι Bold, με χαρακτηριστικό του πλούσιο κεφαλάρι του, τύπου «μεγάλο μαξιλάρι». Απόλυτα εργονομικό και μαλακό, με χυτό ύφασμα και όμορφες ραφές που αναδεικνύουν τον shabby-chic χαρακτήρα του. Η βάση του κρεβατιού είναι ψηλή, άνετη και μπορεί να έχει προαιρετικά αποθηκευτικό χώρο.

 • Ιταλικό κρεβάτι Indy, με εντυπωσιακό, πλούσιο κεφαλάρι με «φτερά». Ξύλο και ύφασμα συνυπάρχουν, ενώ παράγεται σε διάφορους τύπους, με φαρδιά ή στενά κεφαλάρια, βάσεις από ξύλο και ύφασμα ή πλήρως επενδυμένες, αλλά και με αφαιρούμενα καλύμματα, ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία μας.

 • Ιταλικό κρεβάτι Indy Taylor, με εντυπωσιακό, πλούσιο κεφαλάρι με «φτερά». Ξύλο και ύφασμα συνδυάζονται αριστοτεχνικά σε αυτό το κρεβάτι που διαθέτει και αφαιρούμενα καλύμματα. Συνδυάζεται με όμορφα αξεσουάρ και ταμπουρέ, ώστε να ολοκληρώνουν κάθε απαίτηση των σύγχρονων τάσεων διακόσμησης.

 • Το ιταλικό κρεβάτι Island Bed ξεφεύγει από την παραδοσιακή ιδέα του κρεβατιού και μεταμορφώνεται σε μια επιφάνεια που φιλοξενεί το στρώμα και άλλα στοιχεία επιτρέποντας την μετακίνηση τους ελευθέρα ώστε να μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά στην πορεία του χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Αποτελέσματα 1 - 16 από 16