Αποτελέσματα 1 - 11 από 11
 • Χειροποίητος καπιτονέ καναπές αγγλικού στiλ Henry, με σκελετό από ξύλο οξιάς, επενδυμένος με δέρμα ή ύφασμα. Διαθέτει ξύλινα διακοσμητικά πόδια με ροδάκια για ευκολία στην μετακίνηση.

 • Χειροποίητος καναπές James, με σκελετό από ξύλο οξιάς, επενδυμένος με δέρμα ή ύφασμα. Τα εντυπωσιακά ξύλινα πόδια του που καταλήγουν σε μπρούτζινα ροδάκια και τα πλούσια κουρμπαριστά μπράτσα του, προσδίδουν στην επιβλητική παρουσία του.

 • Χειροποίητος καναπές Frederic, με σκελετό από ξύλο οξιάς, επενδυμένος με δέρμα ή ύφασμα. Σχεδιασμένος σε κλασική γραμμή με ξύλινα πόδια σε σκούρα απόχρωση.

 • Χειροποίητος καπιτονέ καναπές Richard σε παλιωμένο ύφος, με σκελετό από ξύλο οξιάς, επενδυμένος με δέρμα ή ύφασμα. Διατίθεται σε διθέσιες, τριθέσιες εκδόσεις και πολυθρόνα και ποικιλία αποχρώσεων.

 • Χειροποίητος τριθέσιος καναπές Charles, με fix πλάτη και όμορφη λεπτομέρεια τελειώματος μπράτσου - πλάτης. Η λιτή βάση του τον απομακρύνει λίγα εκατοστά από το δάπεδο αναδεικνύοντας τον ανάλαφρο χαρακτήρα του. Διατίθεται επίσης σε διθέσια έκδοση και πολυθρόνα, σε ποικιλία υφασμάτων.

 • Χειροποίητος καναπές New York, με σκελετό από ξύλο οξιάς, επενδυμένος με δέρμα ή ύφασμα. Τα εντυπωσιακά τα πλούσια στρογγυλά μπράτσα του και τα αναπαυτικά μαξιλάρια του σας υπόσχονται ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης! Διατίθεται σε διθέσιες και τριθέσιες εκδόσεις, σε διαστάσεις και υφάσματα επιλογής.

 • Χειροποίητος καναπές Paris, με σκελετό από ξύλο οξιάς, επενδυμένος με δέρμα ή ύφασμα. Τα εντυπωσιακά τα πλούσια στρογγυλά μπράτσα του και τα αναπαυτικά μαξιλάρια του σας υπόσχονται ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης, ενώ το καμπύλο σχήμα της πλάτης του προσδίδει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Διατίθεται σε διθέσιες και τριθέσιες εκδόσεις, σε διαστάσεις και υφάσματα επιλογής.

 • Χειροποίητος καναπές Napoleon, με fix πλάτη και διακοσμητικούς καμπαράδες. Κλασική αισθητική και άνεση συνδυάζονται σ' αυτόν τον υπέροχο καναπέ. Διατίθεται σε διθέσιες και τριθέσιες εκδόσεις, σε διαστάσεις και υφάσματα επιλογής.

 • Χειροποίητος καναπές αγγλικού στiλ Chelsey, με σκελετό από ξύλο οξιάς, επενδυμένος με δέρμα ή ύφασμα. Διαθέτει καμπύλο σχήμα εσωτερικά, πτυσσόμενα μπράτσα, ξύλινα διακοσμητικά πόδια με ροδάκια για ευκολία στην μετακίνηση και όμορφα διακοσμητικά στοιχεία. Διατίθεται σε διθέσιες και τριθέσιες εκδόσεις, σε διαστάσεις και υφάσματα επιλογής.

 • Χειροποίητος γωνιακός καναπές Valentino, με σκελετό από ξύλο οξιάς, επενδυμένος με δέρμα ή ύφασμα. Εντυπωσιακά πλούσια μαξιλάρια σε πλάτη και κάθισμα σας υπόσχονται ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης! Διατίθεται σε διαστάσεις και υφάσματα επιλογής.

 • Χειροποίητος τριθέσιος καναπές Milton, με αναπαυτικά μαξιλάρια στο κάθισμα και στην πλάτη και καμπύλο τελείωμα μπράτσου - πλάτης και διακριτική βάση. Διατίθεται επίσης σε διθέσια έκδοση και πολυθρόνα, σε ποικιλία πολυτελών υφασμάτων.

Αποτελέσματα 1 - 11 από 11