Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

TALENTI OUTDOOR LIVING

Η Talenti σχεδιάζει και παράγει έπιπλα εξωτερικού χώρου: καθιστικά, καρέκλες, τραπέζια και αξεσουάρ που ζωντανεύουν χάρη στη επιλογή της ιταλικής εταιρείας, να επενδύει στην αισθητική έρευνα, αλλά και στη συνεργασία της με διεθνούς φήμης σχεδιαστές. Χαρακτηρίζεται από εφευρετικότητα, δημιουργικότητα, πρωτότυπη έκφραση, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην επιλογή των υλικών αλλά και τις λεπτομέρειες κατασκευής. Πρακτικές και ευέλικτες συλλογές που περιλαμβάνουν καλοσχεδιασμένα, λειτουργικά και εύχρηστα έπιπλα, που αντέχουν στις δοκιμασίες του χρόνου, αλλά και μεταμορφώνουν κάθε εξωτερικό χώρο, σε εξατομικευμένο "ιδανικό" περιβάλλον.

  • Η συλλογή επίπλων κήπου ARGO WOOD COLLECTION, σχεδιασμένη από τους Ludovica & Roberto Palomba, χαρακτηρίζεται τις μεγάλες πλευρικές ζώνες που περιέχουν τα μαξιλάρια, αλλά και μια ανάρτηση που κάνουν το κάθισμα βαθύ και άνετο. Σε αυτή τη λογική προστέθηκε ένα γλυπτό σχήμα αλλά και ιδιαίτερα ξύλινα πόδια, ώστε να προκύπτουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες συνθέσεις. Τα σχέδια της συλλογής εμπνευσμένα από τη γεωμετρία και τις αυστηρές καθαρές γραμμές, περιλαμβάνουν καθιστικά, πολυθρόνες, coffee tables, τραπέζια φαγητού, καρέκλες, σεζλόνγκ κ.α. σε διάφορες συνθέσεις, διαστάσεις, σχήματα και χρώματα.

  • H συλλογή επίπλων κήπου GEORGE COLLECTION, σχεδιασμένη από τους Ludovica & Roberto Palomba, που δημιουργήθηκε με στόχο να συνδυάσει την ανάλαφρη διάθεση και την άνεση στους εξωτερικούς χώρους, με απόλυτο σεβασμό στην ισορροπία αλλά κυρίως στην αναλογία. Σκελετός από ανοξείδωτο χάλυβα πλήρως καλυμμένος με όμορφους ελαφρώς γεμισμένους ιμάντες και "πλούσια" μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης, για απόλυτη άνεση. Τα σχέδια της συλλογής εμπνευσμένα από το ναυτικό κόσμο, περιλαμβάνουν καθιστικά, πολυθρόνες, coffee tables, τραπέζια φαγητού, καρέκλες, σεζλόνγκ κ.α. σε διάφορες συνθέσεις, διαστάσεις, σχήματα και χρώματα.

  • Η συλλογή επίπλων κήπου CLIFF COLLECTION, σχεδιασμένη από τους Ludovica & Roberto Palomba, αποτελεί συνώνυμο της μεγάλης ευελιξίας, καθώς προκύπτει από τον ασυνήθιστο συνδυασμό υλικών και ατέρμονης αναζήτησης νέων τρόπων έκφρασης. Στις λεπτομέρειες, κυριαρχούν πλεχτά ναυτικά σχοινιά και υφάσματα με γεωμετρικά μοτίβα, ενώ οι χρωματικές αποχρώσεις σε συνδυασμό με την αρθρωτή δομή των σκελετών, δημιουργούν διάφορους συνδυασμούς σχημάτων. Τα σχέδια της συλλογής πρωτότυπα και εκθαμβωτικά, περιλαμβάνουν καθιστικά, πολυθρόνες, coffee tables, τραπέζια φαγητού, καρέκλες, σεζλόνγκ κ.α. σε διάφορες συνθέσεις, διαστάσεις, σχήματα και χρώματα.

Αποτελέσματα 1 - 3 από 3