Αποτελέσματα 109 - 119 από 119
 • Πολυθρόνα φαγητού από ξύλο και ψάθα, σε διάσταση 0,62x0,56x0,84μ. και χρώμα επιλογής. Στο κάθισμα έχει μαξιλάρι ντυμένο με διάφορα υφάσματα ή τεχνοδέρματα.

 • Τραπεζαρία από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους σε διάφορες αποχρώσεις, με στοιχεία από plexi glass. Η εντυπωσιακή βάση διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό, ο οποίος διαχέεται λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού της, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικό αποτέλεσμα. Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Μπουφές από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους και plexi glass. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του και ο κρυφός φωτισμός, του προσδίδουν μια πραγματικά ανάλαφρη προσωπικότητα καθώς δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι κάποια μέρη του ίπτανται. Μοναδικός, κομψός, απλά υπέροχος!

 • Σύνθεση τοίχου από ξύλο δρυός ή καρυδιάς και λάκα σε διάφορους χρωματισμούς, σε συνδυασμό plexi glass. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της και ο κρυφός φωτισμός, της προσδίδουν μια πραγματικά ανάλαφρη προσωπικότητα καθώς δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι κάποια μέρη της ίπτανται. Μοναδική και υπέροχη!

 • Επιτοίχεια κονσόλα - ράφι από ξύλο δρυός και λάκα σε διάφορες αποχρώσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί ψηλά ή χαμηλότερα και να καλύψει τις ανάγκες αποθήκευσης ή να διακοσμήσει τον χώρο σας.

 • Πρωτότυπη ανισόπεδη βιβλιοθήκη, από ξύλο δρυός και λάκα σε διάφορους μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς. Διαθέτει συρόμενα πορτάκια, ενώ η δυνατότητα προσαρμογής των διαστάσεων της, την καθιστούν ιδανική για κάθε χώρο.

 • Τραπεζαρία από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους, σε πολλές όμορφες αποχρώσεις. Σε όλες του τις εκδοχές είναι απλά ... μοναδική! Μπορεί να δεχτεί μία ή δύο προεκτάσεις κατ' επιλογή.

 • Μπουφές από ξύλο δρυός, καρυδιάς, λάκα ή συνδυασμό τους, με χαρακτηριστικά retro στοιχεία. Το "σώμα" του μοιάζει να ισορροπεί στα κομψά "πόδια" του, ενώ το διακοσμητικό φιλέτο που προβάλλεται ανάμεσα στις πόρτες και τα συρτάρια δένει χρωματικά με την βάση, υπογραμμίζοντας, ότι τίποτα δεν αφήνεται στη τύχη.

 • Πάγκος φαγητού από ξύλο δρυός ή καρυδιάς σε διάφορες αποχρώσεις και υφάσματα. Είναι κατάλληλος να φιλοξενεί ως και τέσσερα άτομα αναλόγως με τη διάσταση, η οποία διαμορφώνεται σύμφωνα με αυτήν της τραπεζαρίας.

 • Σύνθεση τοίχου σε διάφορα χρώματα της λάκας, εμπνευσμένη από τα κυβιστικά έργα τέχνης. Κουτιά χωρίζονται και ξανά συνθέτονται για να πάρουν πολλές και διαφορετικές μορφές, " παίζοντας" με τις διαστάσεις (βάθος και ύψος) αλλά και με τα χρώματα, επιτυγχάνοντας ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

 • Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός σε πολλούς χρωματισμούς, με μεταλλικές λεπτομέρειες και ντυμένο κεφαλάρι με μηχανισμό ανάκλησης, σε διάφορα υφάσματα. Συνοδεύεται από κομοδίνα και δύο σχέδια συρταριέρας με καθρέφτη. Προαιρετικά μπορεί να δεχτεί και αποθηκευτικό χώρο.

Αποτελέσματα 109 - 119 από 119