Αποτελέσματα 37 - 72 από 100
 • Χειροποίητος μπουφές Fidelio, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, με 4 ντουλάπια και 5 συρτάρια για ακόμα περισσότερο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Το διακριτικό σκάλισμα της αντίστοιχης τραπεζαρίας μεταφέρεται και στο υπέροχο μπουφέ. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.

 • Χειροποίητος μπουφές Earth, από ελληνική καρυδιά τοποθετημένη με ιδιαίτερο διακοσμητικό τρόπο ώστε να δημιουργεί αστεροειδής σχηματισμούς. Διαθέτει λεπτομέρειες σε φύλλο χρυσού, με ή χωρίς μπρούτζινα τελειώματα και εσωτερικά συρτάρια. Διατίθεται και σε κάθετο μπουφέ - μπαρ.

 • Χειροποίητος μπουφές Monaco, από ελληνική καρυδιά εξαιρετικής ποιότητας με glossy φινίρισμα και επένδυση στις πόρτες Silver ή Golden Leaf ή Golden Snake. Διατίθεται με εσωτερικό συρτάρι και σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα.

 • Εντυπωσιακός, χειροποίητος πομπέ μπουφές Manhattan, από ελληνική καρυδιά εξαιρετικής ποιότητας με glossy φινίρισμα. Λιτός σχεδιασμός και υπέροχα νερά ξύλου, σε έναν μπουφέ που εξοικονομεί χώρο χάρη στον σχεδιασμό του.

 • Χειροποίητος μπουφές Lyon, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, με λιτό νεοκλασικό σχεδιασμό και ιδιαίτερες κολώνες και μπρούτζινες διακοσμήσεις.

 • Χειροποίητος μπουφές Napoleon, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Πλούσιος σε διαστάσεις, διαθέτει εντυπωσιακό χειροποίητο σκάλισμα με διακριτική χρυσή πατίνα, όπως αυτό της αντίστοιχης τραπεζαρίας.

 • Εντυπωσιακός, χειροποίητος πομπέ μπουφές Victoria, από ελληνική καρυδιά εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει πλούσιο αποθηκευτικό χώρο και έχει διαστάσεις 2,05x0,50 μ.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει εντυπωσιακή βάση με τοξωτά στοιχεία και διακριτικά σκαλίσματα, ενώ διακοσμητικό φιλέτο εβένου στολίζει το εντυπωσιακό καπάκι της. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει πόδια με διακριτικό σκάλισμα που συνεχίζεται αρμονικά στην τραβέρσα του καπακιού, το οποίο είναι διακοσμημένο με τη σειρά του, με φιλέτο εβένου. Κάτω από αυτό κρύβονται δύο προεκτάσεις που αποτελούν μέρος του σχεδίου της, ενώ ξεκουμπώνουν συρταρωτά για χρήση.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε εντυπωσιακή διχρωμία. Διαθέτει πόδια με διακριτικό σκάλισμα που συνεχίζεται αρμονικά στην τραβέρσα του καπακιού, το οποίο είναι διακοσμημένο με τη σειρά με φιλέτο εβένου. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτει εντυπωσιακά πόδια που προβάλλονται σχεδιαστικά στην επιφάνεια του τραπέζιου. Πλούσιο σε διαστάσεις, με την χαρακτηριστική διχρωμία και το γλυκό ματ φινίρισμα, αφήνει την θέση του στα γαλλικά Chateau και έρχεται για να κατακτήσει τις καρυδιές μας! Συνδυάζεται με τις πολυθρόνες φαγητού Loraine.

 • Διαχρονική κομψότητα και πολυτέλεια στην χειροποίητη ροτόντα Elisabeth, που γνωρίζει πως να εξοικονομεί χώρο, ενώ συγχρόνως με την επιβλητική της παρουσία τον χαρακτηρίζει. Κατασκευασμένη από υπέροχη ελληνική καρυδιά, ταιριάζει υπέροχα με τις καρέκλες Elisabeth και όχι μόνο.

 • Διαχρονική κομψότητα και πολυτέλεια στην χειροποίητη ροτόντα Dominique, που γνωρίζει πως να εξοικονομεί χώρο, ενώ συγχρόνως με την επιβλητική της παρουσία τον χαρακτηρίζει. Το καπάκι της είναι διακοσμημένο με διακριτική μαρκετερί, ενώ δέχεται ως και δύο προεκτάσεις και μπορεί να στηθεί ως οβάλ τραπέζι.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει εντυπωσιακή κεντρική βάση και πλούσια σε πάχος επιφάνεια, η οποία δέχεται τις ενσωματωμένες προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει εντυπωσιακή κεντρική βάση και πλούσια σε πάχος επιφάνεια, η οποία δέχεται προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία σε γραμμή Art Deco, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε glossy φινίρισμα. Διαθέτει βάση με ή χωρίς την inox διακόσμηση, με ή χωρίς προεκτάσεις. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων, χρώματος και φινιρίσματος.

 • Τα φυσικά νερά του ξύλου, οι αρμονικές γραμμές και οι θελκτικές καμπύλες είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει η τραπεζαρία Victoria και την κάνουν πραγματικά ακαταμάχητη, αναδεικνύοντας πάντα την κλασική πολυτέλεια του χειροποίητου επίπλου. Κατασκευασμένη από ελληνική καρυδιά εξαιρετικής ποιότητας, διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία Napoleon, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας και κρύσταλλο στην επιφάνεια. Πλούσιες σκαλιστές κολώνες, διακοσμημένες με διακριτική χρυσή πατίνα, στηρίζουν την διάφανη επιφάνεια που επιτρέπουν στο βλέμμα να θαυμάσει ένα μοναδικό σκαλιστό κλασικό έπιπλο!

 • Συλλεκτική ροτόντα εισόδου Elia από ελληνική καρυδιά και κρύσταλλο. Η κορνίζα στο καπάκι διαθέτει πλούσια διακόμηση μαρκετερί με θέμα την ελιά και κεντρική σκαλιστή βάση με ασημόχρυση πατίνα.

 • Χειροποίητη τραπεζαρία, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς εξαιρετικής ποιότητας, σε λιτή γραμμή. Διαθέτει κεντρική βάση με διακριτικές μπρούτζινες διακοσμήσεις και είναι ιδανικό για περιορισμένους χώρους. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ενώ δέχεται δύο προεκτάσεις προαιρετικά.

 • Χειροποίητη καρέκλα Monastiriako, από ξύλο οξιάς με ιδιαίτερο σκάλισμα στην πλάτη και επιλογή υφάσματος στο κάθισμα.

 • Χειροποίητη καπιτονέ καρέκλα Elisabeth, διακοσμημένη με καμπαράδες και μπρούτζινο κρίκο στην πλάτη.

 • Χειροποίητη καπιτονέ καρέκλα Fidelio από ξύλο οξιάς, επενδυμένη με ύφασμα ή δέρμα διακοσμημένη με καμπαράδες, σε διάφορα χρώματα.

 • Χειροποίητη καπιτονέ καρέκλα Monte Carlo, με σκελετό από ξύλο οξιάς και επένδυση από γκρι βελούδο ή άλλο ύφασμα.

 • Χειροποίητη καρέκλα Sibylla, με σκελετό από ξύλο οξιάς βαμμένο σε διάφορα χρώματα. Διαθέτει εντυπωσιακή γυριστή πλάτη, με καπιτονέ σε κάθετες ζώνες από απαλό βελούδο σε πολλές αποχρώσεις ή άλλο ύφασμα.

 • Χειροποίητη πολυθρόνα φαγητού Margot, με σκελετό από ξύλο οξιάς βαμμένο σε χρώμα ή λούστρο επιλογής. Διαθέτει εντυπωσιακό ντυμένο μπράτσο, με κάθετη ταπετσαρισμένη φάσα στην πλάτη, ντυμένη με πλούσιο βελούδο σε πολλές αποχρώσεις ή άλλο ύφασμα.

 • Χειροποίητες καρέκλες Kleopatra, από ξύλο ελληνικής καρυδιάς, με όμορφα σκαλίσματα, σε διάφορα χρώματα. Δυνατότητα επιλογής υφάσματος.

 • Χειροποίητες καρέκλες Edward από ξύλο ελληνικής καρυδιάς, με όμορφα χειροποίητα σκαλίσματα. Δυνατότητα επιλογής υφάσματος.

 • Χειροποίητες καπιτονέ καρέκλες Manhattan, ντυμένες με διάφορα υφάσματα.

 • Πολυθρόνα φαγητού Monaco, με σκελετό από ξύλο οξιάς σε διάφορους υπέροχους χρωματισμούς, ντυμένες με διάφορα υφάσματα.

 • Τραπεζαρία με βάση σε ξύλο, μέταλλο, γυαλισμένο χρώμιο ή λάκα και επιφάνεια από γυαλί ή ξύλο, σε διάφορα χρωματικούς συνδυασμούς. Χάρη στον ισορροπημένο σχεδιασμό και την δυνατότητα επιλογής συνδυασμού υλικών, αποτελεί πρόκληση για όλους μοντέρνους χώρους. Η βάση του μπορεί να δεχτεί στρογγυλή, οβάλ ή τετράγωνη επιφάνεια, ενώ η παραλληλόγραμμη εκδοχή της με δύο βάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περισσότερα άτομα, ενώ παράλληλα την καθιστά ιδανική πρόταση για τραπέζι συνεδριάσεων.

 • Τραπεζαρία με βάση από λακαρισμένο μέταλλο σε διάφορα χρώματα και επιφάνεια από διάφανο ή γυαλί αμμοβολής, ενώ σε μερικές εκδόσεις φιμέ ή μπρονζέ γυαλί αλλά και ξύλο σημύδας. Έντονη προσωπικότητα και κομψή αισθητική, σε ένα τραπέζι σχεδιασμένο από τον Gianluigi Landoni.

 • Τραπεζαρία με βάση από μοριοκρυστάλλους σε λευκό ή μαύρο ματ χρώμα, σε διάφορα χρώματα ξύλου δρυός ή wenge ή ακόμη από μασίφ ξύλο καρυδιάς και επιφάνεια από διάφανο ή φιμέ γυαλί. Ο σχεδιασμός της βάσης χαρακτηρίζεται από μια απαλή κυματιστή κίνηση, όπως ακριβώς τη φαντάστηκε ο Gianluigi Landoni, ενώ μπορεί να δεχτεί στρογγυλή, οβάλ ή τετράγωνη επιφάνεια. Η παραλληλόγραμμη εκδοχή της με δύο βάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περισσότερα άτομα, ενώ παράλληλα την καθιστά την απόλυτα δημιουργική πρόταση για τραπέζι συνεδριάσεων.

 • Τραπεζαρία με βάση από μοριοκρυστάλλους σε λευκό ή μαύρο ματ χρώμα, σε διάφορα χρώματα ξύλου δρυός ή wenge ή ακόμη από μασίφ ξύλο καρυδιάς και επιφάνεια από διάφανο ή φιμέ γυαλί. Ο σχεδιασμός της βάσης χαρακτηρίζεται από μια απαλή κυματιστή κίνηση, όπως ακριβώς τη φαντάστηκε ο Gianluigi Landoni, ενώ μπορεί να δεχτεί στρογγυλή, οβάλ ή τετράγωνη επιφάνεια. Η παραλληλόγραμμη εκδοχή της με δύο βάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περισσότερα άτομα, ενώ παράλληλα την καθιστά την απόλυτα δημιουργική πρόταση για τραπέζι συνεδριάσεων.

 • Τραπεζαρία με βάση από ματ ανοξείδωτο χάλυβα ή λακαρισμένο μέταλλο σε διάφορα χρώματα και επιφάνεια από λακαρισμένο γυαλί, κεραμικό υλικό ή ξύλο σε διάφορους χρωματισμούς. Σχεδιασμένο από τους Lievore - Altherr - Molina καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να επικρατεί σε κάθε χώρο σύγχρονης αισθητικής.

 • Ένα σκαμπό που προσαρμόζεται στις επιθυμίες σας. Πολλές επιλογές σε σχήματα, στρογγυλά, τετράγωνα, ορθογώνια, ελλειπτικά, τρία διαφορετικά ύψη για να διαλέξετε, τέσσερεις επιλογές στα πόδια της βάσης και πολλά - πολλά υφάσματα, το κάνουν απλά ακαταμάχητο!

Αποτελέσματα 37 - 72 από 100