ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η δουλειά μας ξεκινά με τη σύλληψη μιας αρχικής διακοσμητικής ιδέας και τελειώνει με την ολοκλήρωση της τελευταίας λεπτομέρειας του χώρου που μελετάμε.

Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, συνεχίζουμε με την επίβλεψη της εκτέλεσης γενικών και επιμέρους σχεδίων και τελειώνει με την τοποθέτηση στο χώρο όλων εκείνων των στοιχείων που θα συνθέσουν το τελικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική. Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη δημιουργική  κατεύθυνση, οι ιδέες μας μπορούν να προβληθούν μέσα από μια δισδιάστατη ή τρισδιάστατη απεικόνιση. Η ισχυρή αίσθηση του στυλ και η κομψότητα παραμένουν οι πιο σταθερές αξίες στο έργο μας.

Τα διαφορετικά στοιχεία της έμπνευσης μας προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα ερεθισμάτων. ‘Έργα τέχνης, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, κινηματογράφος, φύση, μόδα κλπ προσφέρονται για μια αυθόρμητη και ενστικτώδη αρχή. Αυτή εξελίσσεται με εργαλεία το χρώμα, τις υφές, τη διαφάνεια και τη λάμψη. Όλα τα παραπάνω στοιχεία συντελούν στην επίτευξη ενός εντυπωσιακού αισθητικού αποτελέσματος.

Η εκτεταμένη επικοινωνία με τον πελάτη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από τον προσδιορισμό των απαιτήσεων και του τρόπου ζωής του, την αρχική ιδέα της διακόσμησης, του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας του κάθε χώρου αλλά και τον  λεπτομερή σχεδιασμό ειδικών επίπλων, μας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μαζί, σύγχρονους χώρους, αισθητικά αρμονικούς και ταυτόχρονα μοναδικούς. Χώρους  που εξυπηρετούν εξατομικευμένες ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

Αυτή η δημιουργική κατεύθυνση ευνοεί τη συνεργασία με ιδιώτες που αναζητούν τρόπους για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τους χώρους διαβίωσής τους.


Share this post: