ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - "TURNKEY SOLUTIONS"

Όλοι απολαμβάνουμε την ανανέωση. Το ίδιο και οι χώροι μας!

Εντάξαμε την ανακαίνιση στις υπηρεσίες μας, διαπιστώνοντας την πραγματική και διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη ιδιωτών και επιχειρήσεων για σύγχρονους, λειτουργικούς, επίκαιρους και φρέσκους αισθητικά χώρους.

Στη SERDERIDES FURNITURE & INTERIORS, υλοποιώντας αυτό που γνωρίζουμε άριστα να κάνουμε εδώ και δεκαετίες, μεταμορφώνουμε επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες σε άρτια σχεδιασμένα σύγχρονα περιβάλλοντα.
Γνώμονάς μας η υψηλή ποιότητα και αισθητική, σε πραγματικά χαμηλό κόστος.

ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ – TURNKEY SOLUTIONS

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας μας "ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ" αφορούν στην παράδοση πλήρως ανακαινισμένων χώρων, εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και κοστολογίου, έτοιμων προς χρήση.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Στη πρώτη συνάντηση, ο εξειδικευμένος Interior Designer της SERDERIDES FURNITURE & INTERIORS επισκέπτεται τον χώρο προς ανακαίνιση, συζητά και καταγράφει της ανάγκες σας, ενώ φωτογραφίζει και καταμέτρα τον χώρο.
  • Στη συνέχεια επανέρχεται με σχέδια και ολοκληρωμένες κοστολογημένες προτάσεις.
  • Με την ανάληψη του έργου, καταλήγετε στις επιμέρους επιλογές υλικών και χρωμάτων.
  • Τέλος με τα δικά της έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία η SERDERIDES FURNITURE & INTERIORS αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας το έργο, εντός χρονοδιαγράμματος, ώστε να σας το παραδώσει με συνέπεια.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια προσφορά ανακαίνισης

 

 

Share this post: