ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Οι συλλογές της εταιρίας μας περιλαμβάνουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που καλύπτει με το καλύτερο τρόπο όλες της ανάγκες επίπλωσης και διακόσμησης της κατοικίας.

Τα προϊόντα της εταιρίας ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ χαρακτηρίζονται από την άριστη σχέση ποιότητας - τιμής, ενώ δημιουργούμε ξεχωριστές διακοσμητικές προτάσεις για κάθε προβλεπόμενο budget. Αυτές προβάλλονται μέσα από τρία διαφορετικά concept, Loft One, Grada Home Interiors και Serderides Luxury Furniture & Interiors, ώστε να καλύπτεται κάθε ξεχωριστή ανάγκη των πελατών μας, αισθητική, λειτουργική ή οικονομική.

Καθιστικά, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, συνθέσεις, βιβλιοθήκες, γραφεία, έπιπλα εισόδου, μικρά έπιπλα, ειδικές κατασκευές, επενδύσεις τοίχων, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια και έπιπλα κουζίνας είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα μας. Παράλληλα διαθέτουμε και όλα εκείνα τα στοιχεία, που ολοκληρώνουν κάθε λειτουργική και διακοσμητική ανάγκη ενός χώρου, όπως καθρέφτες, φωτιστικά, υφάσματα, ταπετσαρίες τοίχου, κουρτίνες, χαλιά, έργα τέχνης και διακοσμητικά.

Επί πλέον προσφέρουμε παροχές όπως αλλαγή ταπετσαριών, χρωμάτων και φινιρισμάτων σε αγαπημένα έπιπλα, ραφή και τοποθέτηση κουρτινών, διακοσμητικών μαξιλαριών και καλυμμάτων επίπλων.loft-one

Ένα μοναδικό, σύγχρονο concept, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ζωή στην πόλη. Η Loft One έρχεται για να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας μοντέρνο σχεδιασμό, καθαρές, λιτές γραμμές σε έπιπλα και αντικείμενα που δημιουργήθηκαν για να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα. Ιδιαίτερα μα πάνω απ' όλα προσιτά, τα έπιπλα της Loft One χαρακτηρίζονται από τον μελετημένο εργονομικό σχεδιασμό τους και τους natural tones χρωματισμούς σε γκρεζ, μόκα και εκρού, τόσο σε ξύλα όσο και σε υφάσματα. Αναπαυτικά και ευέλικτα τα καθιστικά της, διαθέτουν μηχανισμούς και αξεσουάρ προφέροντας άνεση και χαλάρωση.

GRADA HOME INTERIORS

Το απόλυτο εκλεκτικό concept που εισάγει η Grada Home Interiors, συνδυάζει με εμπνευσμένο και εφευρετικό τρόπο το κλασικό με το μοντέρνο. Μοναδική ποιότητα ξύλου δρυός σε μασίφ εκδόσεις και μοναδικές αποχρώσεις, συνδυάζεται με τσιμέντο για να μιμηθεί τις κλασικές μαρκετερί ή δέχεται πολύχρωμες λάκες και πατίνες με παλαιώσεις και τεχνοτροπίες, που προσεγγίζουν με ευκολία και τις πιο απαιτητικές διακοσμητικές επιθυμίες. Επιπλέον ειδικές κατασκευές και ξύλινες επενδύσεις τοίχων με διάτρητα εφέ, εκτοξεύουν στα ύψη τις δυνατότητες του εσωτερικού σχεδιασμού προσφέροντας έναν μοναδικό καμβά δημιουργίας.

SERDERIDES LUXURY FURNITURE & INTERIORS

Η μαγεία του κλασικού, όπως οι φανατικοί του είδους την αναζητούν και εμείς γνωρίζουμε απλόχερα να προσφέρουμε, μέσα από την Serderides Luxury Furniture & Interiors. Υπέροχη ελληνική καρυδιά με κομψά νερά σε έπιπλα που σχεδιάστηκαν για να περνούν από γενιά σε γενιά. Διαχρονικός σχεδιασμός, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως διακοσμήσεις μαρκετερί και διακοσμητικά φιλέτα από έβενο ή λεμονιά, συγκλονίζουν προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα καθιστικά φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο σε αντίστοιχο σχεδιασμό, εξασφαλίζουν ανυπέρβλητη άνεση και διάρκεια ζωής.

Share this post: