ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ευρεία γκάμα αξιόπιστων προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού, για ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια, γραφεία και καταστήματα καθώς και ειδικές κατασκευές για χώρους υψηλών απαιτήσεων,

διαθέτει η εταιρία ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ώστε να καλύπτονται με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο, οι λειτουργικές και σχεδιαστικές ανάγκες των επαγγελματικών χώρων. Ανάμεσα τους έπιπλα, αξεσουάρ, υφάσματα, κουρτίνες, ταπετσαρίες τοίχου, διακοσμητικά και υλικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με κατάλληλες τεχνικές προδιαγραφές σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα.

Επιπλέον η εταιρία μας ειδικεύεται στη υλοποίηση πολύπλοκων κατασκευαστικών έργων, υψηλής αισθητικής. Διαθέτοντας άριστη επικοινωνία σε κάθε στάδιο της συνεργασίας με τον πελάτη και τον επαγγελματία Αρχιτέκτονα - Διακοσμητή, υλοποιεί ιδέες και σχέδια με εντυπωσιακά πάντα αποτελέσματα.

Η συνέπεια, η δυνατότητα παράδοσης μεγάλων έργων σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, η δυνατότητα παραγωγής ειδικών κατασκευών υψηλών απαιτήσεων και η προώθηση ευρείας γκάμας αξιόπιστων προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, είναι οι λόγοι για τους οποίους μας εμπιστεύονται οι επαγγελματίες πελάτες μας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Share this post: